Kickstarta kroppen!

En söndag som denna är en bra dag.

Med minus 16 grader är det inte läge att gå ut och dra ner kall-luften i mina förkylningslungor. Dock har jag utfört en djävulskt briljant snabbfriskningskur. Den heter nämligen "saltsprutan". 

image2.jpg
Saltsprutan.

Denna lilla tingest ska fyllas med saltvatten (jag tar en tredjedel) och sprutar rakt upp i vardera näsborre med öppen mun (vattnet rinner ut genom andra näsborren). Ca 2 dl vatten, med en tsk salt, går åt. Från att jag var helt utslagen i onsdags med feber, så har tillfrisknadet vart lika snabbt som känslan när man får en penicillinkur -;) 

I 4 veckor har min träning endast utgjorts av promenader. Men nu börjar jag läka ihop så pass efter operationen att en lätt muskelgenomkörare ska ske idag. 

Kickstartar denna morgon med kungen av cardiomaskinerna, Mr AMT & lite benövningar. I skrivande stund har det gått 20 min och jag biter ihop 20 min till, haha... 

IMG_0992.JPG
Magiskt väder har vi haft i Västerås under julhelgen. Dock djävulsk kallt. Tur man hade en Canada Goose i förrådet ;)

IMG_0995.JPG
En vanlig syn på eftermiddagarna hos familjen annorlunda. Alla återhämtar sig, haha... 

Igår hanns lite shopping med bästa familjen Özgun (som har svart bälte i dito gärning)...

IMG_1002.JPG

Själv fyndade jag 2 st klänningar från Tiger för halva priset som jag har sett i skylten under 3 veckors tid. Ibland lönar det sig att vara tålmodig. 

IMG_1005.JPG
Trött på julmat var vi igår så vi bjöd grannarna på italienska smaskigheter. Måste säga att min mans (Mr "Skäggig" Tyngre) bruschetta är i världsklass... 

IMG_1009.JPG
Helt fantastiska mys-UGGS fick jag igår från underklädesbutiken Hunkemöller. Här finns mycket mer än bara underkläder. Denna butik ligger i Gallerian, Erikslund Shoppingcenter, plan 2.

image1.jpg
Denna morgon var det dax att ta tillbaka tronen som drottning av Mr AMT. 

Ciao!