Mycket socialt nu...

Knappt varit hemma.

Börjar denna underbara tisdag med morgonträning & Mr AMT. Det känns som jag knappt varit hemma sedan i fredags då vi började vår lilla roadtrip till Sundsvall för familjemys.

Igår blev det en lite snabbis till Stockholm, och det gick så där till en början. Vägbygge & bilköer är väl inte min grej. Det hela fortsatte med en djävulsk felstyrning, som gjorde att jag hamnade åt h-vete fel och vi kom inte ens fram till Hammarby Sjöstad & Swedish Fitness, där vi skulle spela in vår fredagsmys-podcast. 

Nåväl , lyckades till slut ta mig till Delta Gym och därifrån rörde jag mig inte en meter förrän Jossan kom och tog hand om "spillran" (dvs jag)...

Kvällen avrundades på Kina-Muren, med käraste vänner. Vår glädjespridare från Åre, Cissi Lycke Agosti, var på utbildning i Stockholm så vi hade samlat ihop oss för lite träning & mys. Det förstnämnda hann ju jag dessvärre inte med då, när min tid gick till podcast-studion på Delta istället... :D

undefinedFick äntligen hem min favvo-bcaa innan helgen. Jag bara älskar melonsmaken...

undefined
Träffade ännu en glädjespridare på Delta Gym igår, nämligen den fantastiska Linus Carlén...

undefined
En bild från helgens träning på Ironworks/ Sundsvall  kommer här. Hanna Strand heter ägarinnan av den fantastiskt vackra ryggen.

undefinedMello-mys på lördagkväll gällde också. Jag är sjukt nöjd med det vinnande bidraget.

undefinedUtsikt från min Morning PW, Norra berget i Sundsvall. I bakgrunden ser man den nya gigantiska bron över sundet.

Idag tisdag, ny dag & nya möjligheter. Jobb & träning gäller med Cici-Amazon.

 

Ciao!

C