Är det ohälsosamt att springa fort?

Veckans rubriker handlar hur du (inte) ska utföra en studie på glutenkänslighet, när forskare inte kan tolka sina egna resultat och om rolig sockermatematik.

Hur ska man utföra ett experiment för att verkligen undersöka om är känslig för gluten? Är det farligt för hälsan att springa fem kilometer ”fort” och hur mycket socker innehåller verkligen en drickyoghurt från Arla? Panelen i Tyngre Rubriker går som vanligt på djupet kring några större uppmärksammade saker från veckan som gått.

Medverkar i panelen denna gång gör Jacob Papinniemi, Caroline MellbergJenny ÅgrenWille ValkeaojaJacob Gudiol

Hålltider:

    • 00:00 Michael Mosley och en dålig studie på glutenkänsliget
    • 17:05 Det är inte hälsosamt att springa fort
    • 32:55 Drickyoghurt innehåller 32 procent socker!

Du laddar hem avsnitt 41 här.

RSS-feeden för prenumeration är: http://tyngrerubriker.libsyn.com/rss

 

undefined