Tyngre

Tynger tyngre Tynger tyngre Tynger tyngre
AV tyngre

"Trams!"

Gudiol går igång. Tarmbakterier, periodisk fasta och smaskiga nattmackor är bara några av alla ämnen skånes skarpaste åsiktsmaskin reder ut denna gång.
AV tyngre

Vilket förbund ska du välja?

Än en gång gästas vi av Jonathan Fogelberg, denna gång med fokus på fitnessportens alla olika förbund. Vilket är bäst respektive sämst? Och vilket alternativa ska man som ambitiös tävlande välja?
AV tyngre

Dietistpodden: Matmyter

I veckans avsnitt av Tyngre Dietistpodden reder tjejerna ut ytterligare ett gäng matmyter. Är majs verkligen en grönsak? Går man upp i vikt av att äta på kvällen? Och hur ligger det egentligen till med att äta utifrån sin blodgrupp? Detta och mycket mer reds ut i veckans podd!
AV tyngre

Alex gäst i Tyngre Oldschool!

Ashkan & Fredrik bjöd med Alex för att prata lite om dåtid, nutid och framtid. Hur ser branschen ut idag? Hur var det egentligen när Fredrik och Alex möttes första gången? Vilka är drivkrafterna som gör att vi gör det vi gör? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter i en salig röra.
AV tyngre

Tyngre Long Driving Championships 2019

Vi besökte Skrotnissarna i Trosa för att avgöra vem som kan panga en golfboll allra bäst. Med oss hade vi massvis av profiler – från MMA-stjärnan Magnus "Jycken" Cedenblad till fitnessdrottningen Carina Isaksson.