Tyngre

Tynger tyngre Tynger tyngre Tynger tyngre
AV tyngre

Försommarmys!

Carina & Cici sammanstrålar för sitt vanliga surr. Denna vecka toppas snacket med magträningstips och lite åsikter om fitnessskvaller som cirkulerat under veckan.
AV tyngre

Bella laddar för VM

Vi fångar Isabella von Weissenberg i Kroatien på sin egen väg mot förestående VM i Helsingborg. Bra snack om rädslan att misslyckas och hur den riktiga styrkan också måste finnas mellan öronen.
AV tyngre

Tyngre Oldschool: Kroppsfixering

Är fitnessbranschen predestinerad till att bli mer kroppsfixerad? Vad är skillnaden mellan sund och osund kroppsfixering? Allt detta kryddat med Fredriks & Ashkans egna erfarenheter, skratt och anekdoter.
AV tyngre

Tyngre Talang-segraren Sebastian Weslien

Han vann Tyngre Talang i klassen Men’s Physique och blev dessutom overallsegrare bland killarna. Hör honom berätta hur allt började, och om hur många junior-SM han ämnar ställa upp på under de kommande åren. Värdarna hinner också med att avhandla Game of Thrones-finalen.
AV tyngre

Tyngre Rehab: Professor Lorimer Moseley om smärta

I veckans avsnitt sitter Adrian och Erwin ned med Professor Lorimer Moseley, en av världens främsta smärtforskare. Hela Tyngre Rehab var på Moseleys kurs i Stockholm i maj som handlade om smärta. Intervjun fokuserar på viktiga budskap som den allmänna befolkningen har nytta av att veta mer om.