Sommaren är såklart inte över för det, men den går onekligen in i andra halvlek. Back to work!

För egen del är det mesta sig likt. Jag jobbar lite varje dag, men det finns fortfarande utrymme att vara en del ledig också. Med golf och andra utelekar, sociala begivenheter och såklart min träning.

Sedan någon vecka tillbaka har jag lite mer aktivt försökt återta dirigentpinnen om träningen och har därför valt att återigen luta mig mot Stefan Ågrens träningsprogram, vilket är det som avgjort gett mig mest utveckling med någorlunda fysisk hälsa i behåll efteråt.

Hur det går? Jo, händerna är såklart trasiga efter marklyften, knäna knorrar en del efter böjandet, och jag har generellt sett nästan omänsklig träningsvärk i alla kroppens muskler. Kul såklart, men jag känner att jag lever. Målet är inte att bli starkare än någonsin, det tåget har ju gått. Men att ändå kunna fortsätta prestera i inte minst min favoritgren (marklyft), och samtidigt inte drabbas nämnvärt av släck-lampan-för-fan-reflexen när jag ser mig själv i badrumsspegeln på morgonen känns som en rimlig ambition.

…inte drabbas nämnvärt av släck-lampan-för-fan-reflexen när jag ser mig själv i badrumsspegeln på morgonen…

På tyngre-kontoret fortsätter vi med det vi kan och vill. Corona-epidemin är ju på jävligt många sätt självklart förödande, men även i det lilla blir vi alla påverkade. Numera rycker vi till som strykrädda hundar om nån i vår närhet nyser eller – gud förbjude – hostar till. Invanda hälsningsgester som omfamningar och även high-fives och handslag betraktas som förbannat onödiga, och att blott sitta hemma och möta INGEN är faktiskt att föredra.

Därför tvingas vi vecka efter vecka inse den bittra sanningen: Nähä, det blir inga publika events den här veckan heller. Och hur länge det förhållandet tvingas dröja sig kvar är det nog ingen som vet. Med det sagt så kommer du sannolikt inte kunna möta oss i köttet, i alla fall inte officiellt, den närmaste tiden.

Vi fortsätter med att försöka få fram nya och spännande produkter som förhoppningsvis kan intressera dig. I butiken hittar du ett antal nyheter och även ett par succéer som gjort (tillfällig?) comeback. NOCCO Blood Orange del Sol är en sån, så passa på nu innan den tar slut igen. 

Vi hoppas att du tar hand om dig och dina närmaste och att du även fortsätter gnugga i gymmet.

I dina växande musklers tjänst!

Alex

PS! Om du av någon anledning skulle känna behovet att få läsa dessa små formuleringar före alla andra, och dessutom få ta del av bra och exklusiva erbjudanden, se till att signa upp dig på vårt nyhetsbrev! Helt gratis, såklart!