Projektet där Viktor Söder och 160+ deltagare skulle öka maximalt i knäböj under 5 månader har äntligen gått i mål! Givetvis rekommenderar vi att du ser varenda ruta från serien men eftersom det är dryga 4 timmar upp och ner med stång på rygg så tänkte vi erbjuda dig en liten översikt så du kan plocka russinen ur kakan.


Avsnitt 1

I avsnitt 1 får vi se de första maxningarna som utfördes den 19 januari 2020 på Gymmet Västerås. Detta var det resultat som deltagarna skulle utgå ifrån och förbättra.

Viktor blir lite chockad över sitt väldigt oväntade PB.

Avsnitt 2

Här får du lite smått lära känna programmet deltagarna ska träna efter, trots att de två första veckorna är väldigt lätta och egentligen enbart syftar till att få till tekniken så slås det ändå ett stort PB.

Ja, vad är det för fyra som Viktor pangar upp?

Avsnitt 3

Utöver den inledande maxningen så utförs tre maxningar under programmets gång. En vid 8 veckor, en vid 15 veckor samt den slutliga vid 21 veckor. I det här avsnittet får du se en hel del av deltagarnas maxningar. Corona har slagit ner som en bomb och Viktor får utföra maxningen helt utan passare, med blandad framgång.

Hur mycket kan man öka på 8 veckor egentligen?

Avsnitt 4

Maxning i marklyft? Eftersom marklyft var den huvudsakliga kompletteringsövningen i programmet så kände coach Josef att det var lika bra att slänga in en maxning i mark också. Så tittar du hellre på lyft som börjar med den koncentriska fasen så är det här något för dig!


Avsnitt 5

Vi är nu framme vid vecka 15 i programmet och det är dags att visa deltagarnas maxning i marklyft. Viktor och två deltagare tar däremot sig an knäböjsmaxningen först och ja, det går väl inte riktigt som tänkt.

Även om Viktor är på omslaget är det Thomas Li ni ska hålla ett öga på!

Avsnitt 6

Vi vänder och steken och visar deltagarnas utveckling i knäböj efter 15 veckor under Josef Erikssons vingar. Viktor är lite ledsen efter maxningen i Hallsberg men revanschsugen nu när det vankas markmaxning!

Nu börjar de riktiga gainsen visa sig bland deltagarna!

Avsnitt 7

Maxningar, maxningar, maxningar… Ja men det är ju så roligt att titta på! I det här avsnittet visar vi deltagarnas sista maxning i marklyft. Skaka en PWO och njut när du ser vad 21 veckors hård träning har gjort med alla envisa deltagare.

Många guldlyft i det här avsnittet! Perfekt uppladdning inför ett tungt markpass.

Avsnitt 8

Gillar du statistik? Gillar du tunga lyft? I det här extra långa avsnittet får ni se slutresultaten från samtliga deltagare. Fullspäckat med diagram och siffror för den nördige. Se vad 21 veckor, 163 pass och en jäkla massa vilja gjort med de 70 personer som höll ut hela vägen!


Avsnitt 9

Sanningens ögonblick för Viktor. Det finns inte så mycket mer att säga än att här får ni se om Viktor klarar att öka från 150 till 200 kg.