Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Fri frakt vid köp över 500 SEK
Gratis t-shirt vid köp över 1000 SEK
Fria byten

Nyheter i butiken

Populära produkter

Kategorier

Kosttillskott

Köp nu

Träningstillbehör

Köp nu

Tyngre Kläder

Köp nu

NOBE Aloe Vera

Köp nu

Nocco

Köp nu

Barebells

Köp nu

Tyngre kosttillskott tillverkade i Sverige

Tyngre tillverkar samtliga våra högkvalitativa kostillskott i Sverige. Vi säljer enbart egna tillskott och produkter från betrodda partners såsom NOCCO och Barebells eftersom vi vill att du ska kunna lita på dina tillskott, drycker, proteinbars och träningsutrustning – oavsett om du är motionär eller elit. Vi menar att kvinnor, män, unga, gamla, och motionärer samtliga har rätt till produkter av högsta kvalitet utan suspekt innehåll.

Godare kosttillskott som underlättar din vardag

Tyngres kosttillskott är kända för sin goda smak, och gör att du kan leva ett hälsosamt liv med träning utan att behöva kompromissa med hur produkterna smakar. Vi erbjuder ett brett sortiment av tillskott som underlättar din vardag och effektiviserar din träning, men däremot säljer vi aldrig kosttillskott som kan vara farliga och/eller är bluff såsom fettförbrännare, testoboosters eller annat som sällan fungerar.

Ständig strävan efter bättre produkter

Vi utvärderar ständigt våra kosttillskott till vår Tyngre Butik och testar nytt, vi provar konsistenser och kalibrerar smaker, och vi är konstant på jakt efter nya råvaror så du som konsument ska kunna känna dig trygg i att du får kosttillskott av allra högsta kvalitet – som håller vad de lovar. Precis som du strävar efter förbättring och progression när du ägnar dig åt styrketräning, motionsträning, idrott eller tyngre konditionsträning, strävar vi efter samma förbättring av de kosttillskott vi butik. Det innebär att vi aldrig är nöjda med ett kosttillskott, utan ständigt kollar efter sätt att förbättra kvaliteten, funktionen, smaken och konsistensen ytterligare.

Träningstips och webbshop

Tyngre har inte bara en Tyngre Butik utan har också artiklar, videos, podcast – allt du behöver för att inspireras att ta din träning till nästa nivå. Naturligtvis är allt vårt innehåll gratis för dig som gillar träning! Är du intresserad av att handla träningsprodukter erbjuder vår webbshop alltid konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och en engagerad och uppskattad kundservice. Vi ger dig alltid fri frakt på beställningar över 499 kr, och bjuder dessutom på en av våra populära tyngre-tshirts om du handlar för över 999 kr. Vårt mål är att vår passion för träning och människor ska märkas i allt från tyngre butik, kosttillskott och sajt.

Trustpilot