Fri frakt över 500 SEK

13 - 14 oktober 2019
/Solnahallen

Tyngre 8

Nu tar vi den tunga lyftningen till nästa nivå. Med ett helgevent helt ägnat åt strongman & strongwoman, åt styrkelyft & bänkpress, åt crossfit och armbrytning, gör vi Tyngre 8 större, starkare och tyngre!

Aldrig har så många olika styrkesporter flockats sida vid sida, och aldrig har så många svenska världsstjärnor kunnat samlas för sina unika prestationer. Varmt välkommen till Tyngre VIII!

Tyngre Tango

Elittävlingen som utvecklats till en institution inom svensk crossfit börjar få fäste internationellt. Ett gäng Games-atleter gör upp i de tuffaste grenarna.

Sveriges Starkaste Man

Se de starkaste vi har göra upp om den åtråvärda titeln – i år är tävlingen öppnare än någonsin! Forsmark, Hansson, Yngvesson, Ståhlberg & Co – alla kommer!

Armbrytning, Nordic Open

En hel dag med elitbrytning av yppersta märke. Pro Damer tävlar i 4 viktklasser och Pro Herrar i 7. Arrangeras i samarbete med Flen Armfighters.

Tyngre Bench Invitational

Unik elittävling i bänkpress, där vi bjudit in Sveriges absoluta bänkpresselit att göra upp om den åtråvärda titeln. Arrangeras i samarbete med Hallsberg AK.

Sveriges Starkaste Man -90

SM-final för den lättaste herrklassen inom Strongman. Många menar att det är här de kanske mest imponerande prestationerna äger rum.

Tyngre PL Invitational

Se Sveriges allra yppersta styrkelyftare mäta sina krafter i denna unika tävling, där endast de allra bästa bjudits in. Arrangeras i samarbete med Hallsberg AK.

Sveriges Starkaste Kvinna

SM-final för Sveriges starkaste damer. Ifjol genomfördes den meriterade tävlingen inför rekordstor publik och det är inte svårt att förstå varför. Kom du med!

Schema

LÖRDAG 12 OKTOBER

TidAktivitetBeskrivningBiljett
10:00Tyngre Bench InvitationalElittävling i bänkpress, endast inbjudna.Köp Biljett
10:00Armbrytning, Nordic OpenVår mest kompetenta brytningstävling.Köp Biljett
10:00Sveriges Starkaste Man -90SM-final för den lättaste herrklassenKöp Biljett
14:00Tyngre TangoCrossFit av klass, med Games atleter.Köp Biljett
15:00Sveriges Starkaste KvinnaÄven damerna gör upp om SM-tecknet!Köp Biljett

SÖNDAG 13 OKTOBER

TidAktivitetBeskrivningBiljett
08:00Tyngre OpenCrossFit för de lovande massorna.Köp Biljett
10:00Tyngre PL InvitationalElittävling i styrkelyft, endast inbjudna.Köp Biljett
14:00Sveriges Starkaste ManSveriges 10 starkaste gör upp om titeln.Köp Biljett

Hitta Hit

Både bussar och tunnelbana stannar vid Solna Centrum som ligger ca 5 minuters promenadväg från Solnahallen. Med bil knappar du in Ankdammsgatan 46, 171 67 Solna i din GPS och precis utanför Solnahallen finns en parkeringsplats med runt 150 platser.