Tyngre 8, Solnahallen

– 14 oktober, 2019

Nu tar vi den tunga lyftningen till nästa nivå. Med ett helgevent helt ägnat åt strongman & strongwoman, åt styrkelyft & bänkpress, åt crossfit och armbrytning, gör vi Tyngre 8 större, starkare och tyngre!

Aldrig har så många olika styrkesporter flockats sida vid sida, och aldrig har så många svenska världsstjärnor kunnat samlas för sina unika prestationer. Varmt välkommen till Tyngre VIII!


GRENAR

Tyngre Tango

Elittävlingen som utvecklats till en institution inom svensk crossfit börjar få fäste internationellt. Ett gäng Games-atleter gör upp i de tuffaste grenarna.

Köp Biljetter

Sveriges Starkaste Man

Se de starkaste vi har göra upp om den åtråvärda titeln – i år är tävlingen öppnare än någonsin! Forsmark, Hansson, Yngvesson, Ståhlberg & Co – alla kommer!

Köp Biljetter

Armbrytning, Nordic Open

En hel dag med elitbrytning av yppersta märke. Pro Damer tävlar i 4 viktklasser och Pro Herrar i 7. Arrangeras i samarbete med Flen Armfighters.

Köp Biljetter

Tyngre Bench Invitational

Unik elittävling i bänkpress, där vi bjudit in Sveriges absoluta bänkpresselit att göra upp om den åtråvärda titeln. Arrangeras i samarbete med Hallsberg AK.

Köp Biljetter

Sveriges Starkaste Man -90

SM-final för den lättaste herrklassen inom Strongman. Många menar att det är här de kanske mest imponerande prestationerna äger rum.

Köp Biljetter

Tyngre PL Invitational

Se Sveriges allra yppersta styrkelyftare mäta sina krafter i denna unika tävling, där endast de allra bästa bjudits in. Arrangeras i samarbete med Hallsberg AK.

Köp Biljetter

Sveriges Starkaste Kvinna

SM-final för Sveriges starkaste damer. Ifjol genomfördes den meriterade tävlingen inför rekordstor publik och det är inte svårt att förstå varför. Kom du med!

Köp Biljetter


Schema

LÖRDAG 12 OKTOBER

Tid Aktivitet Beskrivning Biljett
10:00 Tyngre Bench Invitational Elittävling i bänkpress, endast inbjudna. Köp Biljett
10:00 Armbrytning, Nordic Open Vår mest kompetenta brytningstävling. Köp Biljett
10:00 Sveriges Starkaste Man -90 SM-final för den lättaste herrklassen Köp Biljett
14:00 Tyngre Tango CrossFit av klass, med Games atleter. Köp Biljett
15:00 Sveriges Starkaste Kvinna Även damerna gör upp om SM-tecknet! Köp Biljett

SÖNDAG 13 OKTOBER

Tid Aktivitet Beskrivning Biljett
08:00 Tyngre Open CrossFit för de lovande massorna. Köp Biljett
10:00 Tyngre PL Invitational Elittävling i styrkelyft, endast inbjudna. Köp Biljett
14:00 Sveriges Starkaste Man Sveriges 10 starkaste gör upp om titeln. Köp Biljett

Hitta Hit

Både bussar och tunnelbana stannar vid Solna Centrum som ligger ca 5 minuters promenadväg från Solnahallen. Med bil knappar du in Ankdammsgatan 46, 171 67 Solna i din GPS och precis utanför Solnahallen finns en parkeringsplats med runt 150 platser.