Våra Podcasts

Break A Leg by Tyngre

Break a Leg är podden som pratar fotboll och skador. Följ med bakom kulisserna och hör hur klubbarna arbetar, hur spelarna tänker och vad forskninge..

Tyngre Distans

Tyngre Distans

Tyngre Distans är podcasten för dig som är intresserad av löpning, cykling, skidåkning och alla andra former av konditionsidrotter. Din värd är den ..

Tyngre Rubriker

Tyngre Rubriker

Tyngre Rubriker är en podcast som uteslutande behandlar ämnen och frågor om kost, träning och hälsa som nyligen avhandlats i bredare medier. Din åte..

Tyngre Radio

Tyngre Radio

På agendan står styrketräning i alla dess former, oftast med ordentlig kompetents från någon av våra gäster, men bland bara mest planlöst svammel fr..

Tyngre Träningssnack

Forskningsbaserat rakt igenom, där olika aspekter kring prestation, styrka, kondition och kost hanteras med stor varsamhet av värdarna Jacob Gudiol ..

Tyngre Oldschool

Tyngre Old School

Tyngre Old School handlar om den svunna gyllene fysiker och om hur mycket bättre kroppsbyggningen egentligen var förr – med Fredrik Age och Ashkan A..

Tyngre Dietistpodden

Tyngre Dietistpodden

Två legitimerade och pratglada dietister diskuterar kost, näring, träning och hälsa. Nytt avsnitt varje söndag! Värdar är Lova Molin och Karoline Pe..

Tyngre Fredagsmys podd

Tyngre Fredagsmys

Tyngre Fredagsmys när fitness är grejen, och Sveriges mest välmeriterade atlet Carina Isaksson är poddens fasta punkt. Varannan vecka har Carina bes..

Tyngre Wod Pod

Tyngre Wod Pod har CrossFit i fokus. Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till tränin..

Tyngre Kraftsport

Tyngre Kraftsport

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Jo..

Tyngre Rehab

Tyngre Rehab

Tyngre Rehab har en spänstig kvartett av sjukgymnaster, kiropraktorer, personliga tränare och forskare vrider varje söndag ur den forskningsbaserade..