Tyngre Wod Pod

Tyngre Wod Pod

Tyngre Wod Pod har CrossFit-specifika samtal om både träningsupplägg, tävlingssatsningar, om personlig utveckling och om de riktigt svettigaste övningarna. Podden leds av Josefine Johansson och Sebastian Avindell, som vanligtvis gästas av någon av våra alla bästa atleter. Nya avsnitt varannan lördag.

Lyssna på samtal som har med allt som rör vid Crossfit. Lär dig, bli inspirerad eller få dig ett gott skratt genom att lyssna på Josefine och Sebastian. De vet verkligen sin grej och får alltid diskussionerna att bli både roliga och intressanta.

Vi har mängder med poddar för dig som helt enkelt inte kan få nog. På Tyngre kan ni hitta allt som har med träning att göra. Kolla in våra andra poddar som har med träning att göra om ni vill lära er mer eller bara lyssna på roliga diskussioner.

Nedan kan ni se de senaste avsnitten men om ni vill se hela utbudet kan ni enkelt gå in där ni brukar lyssna på poddar eller så klickar ni er vidare på sidan.

Utgivningsdag: Varannan lördag

Podcastvärdar

Sebastian Avindell

Sublimt författande sjuksyrra med fäbless för MMA, styrketräning och crossfit. Utrustad med en av våra mest sammetslena röster.

[email protected]

Josefine Johansson

Högenergisk och superkompetent boxchef med extras bred mediarygg. Inspirerande närvaro i allt hon gör.

[email protected]