Kampanj

BCAA Äppelpäppel

239 SEK 199 SEK

Äpplets syra och päronets sötma skapar tillsammans ljuvlig BCAA! Få i dig delar av de essentiella aminosyror som hjälper dig att bygga muskler.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 10g
    Energi 1330 kJ/318 kcal 133 kJ/32 kcal
    Fett 0 g 0 g
    varav mättat fett 0 g 0 g
    Kolhydrat 0 g 0 g
    varav sockerarter 0 g 0 g
    Protein, fria aminosyror 79 g 7,9 g
    Salt 0 g 0 g

    Ingredienser:
    L-leucin (38%), L-glutamin (22%), surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumvätekarbonat), L-citrullinmalat (9%), L-isoleucin (5%), L-valin (5%), arom, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), emulgeringsmedel (solroslecitin), färgämne (klorofyllkopparkomplex, betakaroten),
    klumpförebyggande medel (kiseldioxid). *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåll:
    400 g, vilket motsvarar ca 40 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 10 g) blandas med 2-3 dl vatten.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

BCAA Äppelpäppel

BCAA Äppelpäppel skulle man kunna kalla äppel päppel piron päron med denna ljuvliga smak där vi förenat äpplets fräschör med sötman från dess kusin päron. Äpple är gott, men kan bli lite syrlig. Päron är fantastiskt, men kan bli kvalmigt sött. Slå ihop dem och du får smakmagi på riktigt! Unna dig en BCAA Äppelpäppel så får du inte bara en riktigt god shake utan också blir det lätt att få i sig alla de essentiella aminosyrorna du behöver för att ge dina muskler delar av de byggstenar dem behöver för att växa.

Vad är aminosyror?

BCAA, grenade aminosyror, är ett samlingsnamn för de tre aminosyrorna L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin, vilka vanligen tillskrivs de kanske viktigaste rollerna i en proteinsammansättning när det kommer till att stimulera proteinsyntes och därmed hypertrofi, muskeltillväxt. Gemensamt för dessa är att de är essentiella, vilket innebär att din kropp inte själv kan producera dem och att de då måste tillföras utifrån. Till skillnad från proteinpulver så behöver BCAA inte brytas ned innan det tas upp i kroppen.