BCAA Blåbär/Citron

22.99 

Syrliga och ruskigt goda aminosyror med smak av blåbär och citron! Få i dig aminosyror på ett smakfullt sätt medans du tränar.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 10g
    Energi 1495 kJ/357 kcal 149 kJ/36 kcal
    Fett 0 g 0 g
    varav mättat fett 0 g 0 g
    Kolhydrat 0 g 0 g
    varav sockerarter 0 g 0 g
    Protein, fria aminosyror 86 g 8,6g
    Salt 0 g 0 g

    Ingredienser:
    L-leucin (39 %), L-citrullinmalat (26 %), L-glutamin (10 %), L-isoleucin (5 %), L-valin (5 %), surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumkarbonat), arom, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), emulgeringsmedel (solroslecetin), färgämne (antocyanin). *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåll:
    400 g, vilket motsvarar ca 40 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 10 g) blandas med 2-3 dl vatten.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

BCAA Blåbär/Citron

BCAA Blåbär/Citron är syrlig och ruskigt god. BCAA passar perfekt att blanda i vattenflaskan du tar med dig under träningspassen. Det är lättdrucket, väldigt gott och ger dig delar av de essentiella aminosyror som bidrar till ökad muskelmassa.

BCAA innebär att man plockat ur 3 av de 9 essentiella aminosyrorna som vi människor inte kan producera själva, vi måste alltså få i oss dem genom vår kost. Att ta ett BCAA tillskott gör att du garanterar att du får i dig delar av de essentiella aminosyrorna varje dag.

Det är rekommenderat att kombinera BCAA Blåbär/Citron med en proteinrik kost för maximal effekt.

Vad är aminosyror?

BCAA, grenade aminosyror, är ett samlingsnamn för de tre aminosyrorna L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin, vilka vanligen tillskrivs de kanske viktigaste rollerna i en proteinsammansättning när det kommer till att stimulera proteinsyntes och därmed hypertrofi, muskeltillväxt. Gemensamt för dessa är att de är essentiella, vilket innebär att din kropp inte själv kan producera dem och att de då måste tillföras utifrån. Till skillnad från proteinpulver så behöver BCAA inte brytas ned innan det tas upp i kroppen.