BCAA Lemonad

239 SEK

Sommaren är räddad – förfriskningarna är serverade!

I lager

  • Näringsvärde Per 100 g Per portion, 13 g
    Energi 1335 kJ/319 kcal 133 kJ/32 kcal
    Fett 0 g 0 g
    varav mättat fett 0 g 0 g
    Kolhydrat 0 g 0 g
    varav sockerarter 0 g 0 g
    Fiber 0 g 0 g
    Protein 80 g 8,0 g
    Salt 0 g 0 g
    Innehåll per portion (10 g)
    L-leucin 3800 mg
    L-glutamin 2000 mg
    L-citrullinmalat 1200 mg
    L-isoleucin 500 mg
    L-valin 500 mg

    Ingredienser:
    L-leucin, L-glutamin, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumvätekarbonat), L-citrullinmalat, L-isoleucin, L-valin, arom, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), emulgeringsmedel (solroslecitin), färgämne (betakaroten), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
    *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåll:
    400 g, vilket motsvarar ca 40 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 10 g) blandas med 2-3 dl vatten.
    Daglig dos 1-2 portioner. Den dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
    Bäst före-datum gäller obruten förpackning.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

BCAA Lemonad

Tyngres nya BCAA lemonad bjuder på den härliga sötman från solmogna citroner, utan att fräschören går förlorad. Naturligtvis går den här fullträffen att dricka året om, men en varm, solig dag ihop med några isbitar i glaset med vår BCAA Lemonad uppnås vad vi skulle vilja påstå är livet på en rätt härlig pinne!

Samtliga aminosyror från Tyngre, både BCAA och EAA, är veganska.

BCAA, grenade aminosyror, är ett samlingsnamn för de tre aminosyrorna L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin, vilka vanligen tillskrivs de kanske viktigaste rollerna i en proteinsammansättning när det kommer till att stimulera proteinsyntes och därmed hypertrofi, muskeltillväxt. Gemensamt för dessa är att de är essentiella, vilket innebär att din kropp inte själv kan producera dem och att de då måste tillföras utifrån. Till skillnad från proteinpulver så behöver BCAA inte brytas ned innan det tas upp i kroppen.