Enkel morotskaka i micron
Anna Jonasson
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
750g
279 SEK
279 SEK
Kasein Gräddkola
Läs 32 omdömen
Beskrivning
Vi har experimenterat länge för att hitta den ultimata kolasmaken, och nu är vi äntligen i mål! Vår Gräddkola tar dig tillbaka till svunna tider då man fortfarande kokade ihop sina egna kolor med ljuvliga undertoner av både grädde och smör!
Utmaningen när man ska ta fram en riktigt bra smak är att den ska leverera en smakexplosion redan från första kontakten med tungan, utan att bli övermäktig i längden. Och med Kasein Gräddkola tycker vi verkligen att vi har lyckats!
När du smakar på Kasein Gräddkola kommer du känna en ljuvligt söt kola, med undertoner av både smör och grädde – men samtidigt blir den inte sliskig eller kvalmig i längden. Den här gräddkolan är något utöver det vanliga: Gillar du kola vågar vi lova att du kommer att älska den här!
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1482 kJ/354 kcal | 519 kJ/124 kcal |
Fett | 1,6 g | 0,6 g |
varav mättat fett | 0,8 g | 0,3 g |
Kolhydrat | 10 g | 3,5 g |
varav sockerarter | 8,1 g | 2,9 g |
Protein | 75 g | 26 g |
Salt | 1,0 g | 0,36 g |
Ingredienser
MJÖLKPROTEINKONCENTRAT (80% micellärt KASEIN och 20% VASSLEPROTEIN), aromer, färgämne (sockerkulör), salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), förtjockningsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller: mjölkprotein, och laktos* *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.
Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.
Recept idéer
Senaste artiklarna
Du får troligen inga speciella effekter från din fasta
Det har varit i princip omöjligt att missa all hype kring fasta de senaste 5 åren. Men hur effektivt är det egentligen?
Jacob Gudiol
14 mars 2024
Ursäkta röran. Vi bygger om.
Ja, som du kanske märkt så ser det inte riktigt ut här som det brukar.
Alex Danielsson
1 mars 2024
Hur screening och förebyggande tester kan göra så du mår sämre
Med det nya året kommer många personers ambitioner att börja om på nytt med fokus på hälsa och välmående. Hur relevant är det då med hälsotester och screeningar?
Jacob Gudiol
13 feb. 2024
Tips för att fortsätta med träningen på längre sikt
Träning påstås få människor att må bättre. Så hur gör vi då för att få folk att fortsätta med det? Jacob Gudiol väger in i frågan.
Jacob Gudiol
15 jan. 2024