Kasein Cheesecake

229 SEK

Ett välsmakande kasein med krämig och lite syrig smak av cheesecake. Det tog inte lång tid innan Kasein Cheesecake var bland de största favoriterna.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1483 kJ/348 kcal 520 kJ/122 kcal
    Fett 1,5 g 0,5 g
    varav mättat fett 4 g 1,4 g
    Kolhydrat 6 g 2,1 g
    varav sockerarter 5 g 1,8 g
    Protein 78 g 27 g
    Salt 0,38 g 0,13 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), arom, salt, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre Vassle innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Cheesecake

Kasein Cheesecake från Tyngre är inte dum den. Cheesecake slår ju aldrig fel men att äta det varje dag kanske inte är optimalt ur ett hälsoperspektiv, men äntligen det en lösning! Kasein Cheesecake är kalorisnål men har samtidigt en hög proteinhalt. Du kan alltså med gott samvete njuta av smaken av en Cheesecake varje dag!

Om du vill testa något nytt med din Kasein Cheesecake kan du alltid kika på våra Recept. Där kan ni hitta flera goda recept där ni kan ha Kasein som grund.

Missa inte att smaken Cheesecake finns som Vassle!

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.