Kampanj

Kasein Hallon & vit choklad

229 SEK 179 SEK

En ljuvlig smakkombination mellan syrliga hallon och len vit choklad. En av de absoluta favoriterna här på redaktionen. Klicka hem en så kommer du förstå varför.

Slut i lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1474 kJ/352 kcal 516 kJ/123 kcal
    Fett 1,6 g 0,6 g
    varav mättat fett 0,8 g 0,3 g
    Kolhydrat 5,8 g 2 g
    varav sockerarter 4,5 g 1,6 g
    Protein 77 g 27 g
    Salt 1,1 g 0,4 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), aromer, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin) sötningsmedel (aspartam*), färgämne (rödbetsrött), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Hallon & vit choklad

Kasein Hallon & vit choklad. Känns smaken av del lena vita chokladen i kombination med de syrliga hallonen. En av de största favoriterna här på redaktionen redan från start.

Har du inte redan testat Kasein Hallon & vit choklad så bör du göra det då ni med stor sannolikhet kommer älska den lika mycket som oss.

Missa inte att Kasein Hallon & vit choklad också finns som Vassle för dig som är ute efter ett protein som verkar snabbare.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.