Kasein Hallon & vit choklad

229 SEK 179 SEK

En ljuvlig smakkombination mellan syrliga hallon och len vit choklad.

Slut i lager

Handla för ytterligare 321 SEK för att få fri frakt!
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1474 kJ/352 kcal 516 kJ/123 kcal
    Fett 1,6 g 0,6 g
    varav mättat fett 0,8 g 0,3 g
    Kolhydrat 5,8 g 2 g
    varav sockerarter 4,5 g 1,6 g
    Protein 77 g 27 g
    Salt 1,1 g 0,4 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), aromer, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin) sötningsmedel (aspartam*), färgämne (rödbetsrött), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Hallon & vit choklad

Kasein Hallon & vit choklad. Känns smaken av del lena vita chokladen i kombination med de syrliga hallonen. En av de största favoriterna här på redaktionen redan från start.

Har du inte redan testat Kasein Hallon & vit choklad så bör du göra det då ni med stor sannolikhet kommer älska den lika mycket som oss.

Missa inte att Kasein Hallon & vit choklad också finns som Vassle för dig som är ute efter ett protein som verkar snabbare.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.