Kasein Kärleksmums

219 SEK

Mustig chokladbotten med tydliga övertoner av nyriven kokos. Det går helt enkelt inte att säga nej till en sådan smakupplevelse!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1414 kJ/338 kcal 502 kJ/120 kcal
    Fett 1,5 g 0,5 g
    varav mättat fett 1 g 0,4 g
    Kolhydrat 6 g 2,1 g
    varav sockerarter 5 g 1,8 g
    Protein 75 g 26 g
    Salt 0,38 g 0,1 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), kakao, arom, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre Vassle innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Kärleksmums

Kasein Kärleksmums har mustig chokladbotten med tydliga övertoner av nyriven kokos. Vem kan säga nej till en sådan fantastisk kombination av smaker? Ingen såklart. Klicka hem burk Kasein Kärleksmums och börja njuta.

Vill ni hitta på något roligt en eftermiddag rekommenderar vi er att kika in våra Recept på hemsidan. Här kan ni hitta flera roliga, enkla och hälsosamma bakverk där ni kan använda Kasein som grund.

Fördelarna med Kasein

Kasein är klassat som ett långsamt kosttillskott. Det tar nämligen flera timmar för kroppen att bryta ner proteinet vilket bidrar till att du under en lång period har ett högt proteinintag. Kasein är därför perfekt att ta innan man går och lägger sig då musklerna får protein under hela natten.