Kasein Lakritsstrut

229 SEK

Ett krämigt och svalkande protein med en spännande smak av lakritsglass.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1457 kJ/340 kcal 348 kJ/122 kcal
    Fett 1,5 g 0,5 g
    varav mättat fett 1 g 0,4 g
    Kolhydrat 6 g 2,1 g
    varav sockerarter 5 g 1,75 g
    Protein 77,5 g 27 g
    Salt 2 g 0,7 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), arom, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Lakritsstrut

Tyngre Kasein Lakritsstrut är ett högkvalitativt Kaseinprotein med smak av gräddig lakritsglass, ett måste för dig som gillar lakrits! Vassle Lakritsstrut har en hela 27 gram protein och endast 122 kcal per servering vilket gör det lätt att nå rätt mängd protein per dag medans man samtidigt lätt kan hålla ner kaloriintaget.

Kasein Lakritsstrut finns också som ett Vassle alternativ för dig som vill ha en snabbare upptagning av proteinet

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.