Kasein Mintchoklad

229 SEK

Läcker chokladsmak med en ljuvlig mintton som är här för att stanna. Det går helt enkelt inte att få nog.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1460 kJ/349 kcal 511 kJ/122 kcal
    Fett 2,2 g 0,8 g
    varav mättat fett 1,1 g 0,4 g
    Kolhydrat 6,8 g 2,4 g
    varav sockerarter 5,7 g 2,0 g
    Protein 74 g 26 g
    Salt 1,1 g 0,4 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), aromer, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin) sötningsmedel (aspartam*), färgämne, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Mintchoklad

Kasein Mintchoklad tog det inte lång tid för innan den var med på bästsäljarlistan. Det är ju inte konstigt med tanke på den rika chokladsmaken i kombination med den ljuva minten. Ni hör ju själva, det kan ju inte annat än att bli ett riktigt gott slutresultat.

I varje servering av Kasein Mintchoklad är det så lite som 122 kcal men med hela 26 gram protein. Det är vad vi kallar hög proteinhalt. Kasein Mintchoklad finns också som Vassle om du vill ha ett snabbt absorberande protein.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.