Kasein Nötkräm

229 SEK

En unik smakpalett där nötter och nougat kämpar hårt om att få komma dig nära.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1598 kJ/382 kcal 382 kJ/133 kcal
    Fett 2,1 g
    varav mättat fett 4 g 1,4 g
    Kolhydrat 8 g 2,8 g
    varav sockerarter 6 g 2,1 g
    Protein 74 g 25,9 g
    Salt 0,6 g 0,21 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och 20 % vassleprotein (mjölk), kakao, arom, sötningsmedel (aspartam*), salt, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Nötkräm

Kasein Nötkräm har en unik smakpalett där nötter och nougat kämpar hårt om att få komma dig nära. Bland med vatten (eller mjölk för maximal smak), skaka och njut! Kasein Nötkräm har hela 27 gram protein per servering vilket hjälper dig som är ute efter att få i dig en hög mängd protein varje dag.

Vi har precis lanserat Recept på vår hemsida där ni kan hitta roliga och enkla bakverk ni kan göra med Kasein som grund.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.