Kampanj

Kasein Piña Colada

229 SEK 129 SEK

Aldrig tidigare har ett proteinpulver givit sådana sommarkänslor!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1464 kJ/350 kcal 512 kJ/122 kcal
    Fett 2,0 g 0,7 g
    varav mättat fett 1,0 g 0,4 g
    Kolhydrat 7,4 g 2,6 g
    varav sockerarter 6,4 g 2,2 g
    Protein 75 g 26 g
    Salt 1,3 g 0,4 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), arom, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin) sötningsmedel (aspartam*), färgämne, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer..

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Piña Colada

Äntligen är Kasein Piña Colada från Tyngre här. Piña colada är en av världens mest populära drinkar, och hemligheten bakom dess framgångar är just hur ananasens fräschör kompletteras perfekt av kokosens lena smak. Men nu behöver du inte längre addera rom för att dricka en riktigt god piña colada: Tyngres nya proteinsmak tar Karibien till din shaker. Underbar sötma, utan att bli sliskigt, och alltid med en tydlig underton från både ananasen och kokosen. Skaka fram en Kasein Piña Colada, blanda och njut!

Missa inte att Piña Colada finns som Vassle också.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.