Vassleisolat Kladdkaka

319 SEK

Ett vassleisolat med bra innehåll i den populära smaken kladdkaka! 86% protein vilket betyder att det är hela 30 gram protein per servering!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1503 kJ/359 kcal 523 kJ/125 kcal
    Fett 1 g 0,4 g
    varav mättat fett 0,8 g 0,3 g
    Kolhydrat 1,5 g 0,5 g
    varav sockerarter 1 g 0,4 g
    Protein 86 g 30,1 g
    Salt 0,7 g 0,3 g

    Ingredienser:
    Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk), kakao, arom, sötningsmedel (aspartam*), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre vassleisolat innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassleisolat är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Vassleisolat Kladdkaka

Vassleisolat Kladdkaka från Tryngre. Ett vassleisolat med bra innehåll i den populära smaken kladdkaka. Hela 30 gram protein per servering!

Vassleisolat innebär att man filtrerat bort extra mycket kolhydrater och fett jämfört med ”vanligt” vassle. Detta gör att man får en ännu högre proteinhalt samtidigt som mängder kalorier minskar.

Processen för att få fram Vassleisolat är mycket mer krävande vilket i sin tur leder till att produktionskostnaden ökar.

Vad menas med isolat?

Vassleisolat är en än mer renad form av vasslekoncentrat, vilket de flesta proteinprodukter består av. Här filtreras vasslet i flera ytterligare steg, där i princip alla kolhydrater och allt fett reduceras till ett minimum. Detta medför även att halten av laktos minskar varför även laktosintoleranta och personer med känslig mage kan använda det. Processen är såklart lite mer komplex och tar längre tid, varför pris per servering alltid blir högre. Vårt isolat når en nivå på hela 86% protein, vilket gör att varje portion innehåller hela 30 gram protein.