Fri frakt över 500 SEK

Overnight oats med kanelbulle & rabarberkompott

Tidsåtgång:
20 minuter + nedkylning över natten
Portioner:
1 portion
Receptskapare:
Kategorier:

Overnight oats med kanelbulle och rabarberkompott, en svalkande, somrig och mättande frukost för sköna semesterdagar!

Gör så här:

Botten
1
Mixa havregryn till en mjöl.
2
Blanda ihop med vatten och dropparna, kör in i micron 1-1,5 minuter och ställ sedan in den i kylen över natten.
Rabarberkompott
1
Skölj, rensa och hacka rabarberna.
2
Lägg rabarberna i en kastrull med vattnet, kokta upp och låt puttra på medelhög värme ett par minuter.
3
Tillsätt sukrin, citron och vaniljdropparna.
4
Låt svalna och häll upp i en glasburk.
Kaseinfluff
1
Vispa ihop kaseinet med vatten och ställ in i kylen en stund (valfritt) eller ät direkt!
2
När allt är klart toppar du din gröt med rabarberkompott, kaseinfluffet och en klick cashewsmör!!

Ingredienser:

Botten

50 g havregryn
1,25 dl vatten
Karamelldroppar (sötning)

Kaseinfluff

35 g kasein kanelbulle
1,4 dl vatten

Rabarberkompott

500 g rabarber
1-1,5 dl vatten
0,75 dl sukrin eller sötströ
Ett par droppar vanilj (sötning)
½ citron (skal + saften)

Topping

20 g cashewsmör

Köp Produkterna

750g
I lager
Lägg i varukorg