Fri frakt över 500 SEK

Overnight oats pepparkaka

Tidsåtgång:
10 min + nedkylning över natten
Portioner:
1 portion
Receptskapare:
Kategorier:

Proteinrik overnight oats med pepparkaka, en riktigt god frukost att njuta av hela vägen fram till jul!

Gör så här:

1
Mixa havregryn till ett mjöl.
2
Blanda ihop med vattnet, salt, pepparkakskrydda och sukrin. Kör i micron 1,5 minuter och ställ sedan in i kylen över natten. Jag kör på 650w effekt i micron, gröten ska fortfarande se "blöt" ut när den är klar, håll koll.
3
När gröten stått i kylen över natten är det dags att göra toppingen.
4
Blanda ihop kasein med vatten och ställ in i kylen cirka 20 minuter.
5
Ta sedan fram och vispa hårt med en elvisp.
6
Toppa nu gröten med kaseinfluff, cashewnötsmör och hallonsylt!

Ingredienser:

Gröten

50g havregryn
1,5 dl vatten
En nypa salt
Pepparkakskrydda (efter smak)
1 tsk sukrin

Kaseinfluff

35g kasein mjölkchoklad
Ca 1,4 dl vatten

Topping

20g cashewnötsmör
50g sockerfri hallonsylt

Köp Produkterna

750 g
I lager
Lägg i varukorg