#tyngre oldschool

AV tyngre

Alex gäst i Tyngre Oldschool!

Ashkan & Fredrik bjöd med Alex för att prata lite om dåtid, nutid och framtid. Hur ser branschen ut idag? Hur var det egentligen när Fredrik och Alex möttes första gången? Vilka är drivkrafterna som gör att vi gör det vi gör? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter i en salig röra.
AV tyngre

Andreas Cahling i Tyngre Oldschool!

Fredrik & Ashkan snackar med Andreas Cahling, Sveriges första bodybuilder som tog steget från Sverige, via Japan och vidare över till Kalifornien under "the golden era". Andreas berättar om sin livsresa där hans entreprenörskap gjorde honom till en föregångare i branschen.
AV tyngre

Tyngre Oldschool: Kroppsfixering

Är fitnessbranschen predestinerad till att bli mer kroppsfixerad? Vad är skillnaden mellan sund och osund kroppsfixering? Allt detta kryddat med Fredriks & Ashkans egna erfarenheter, skratt och anekdoter.
AV tyngre

Tyngre Oldschool: Per-Arne Andersson

Fredrik & Ashkan snackar med Per-Arne Andersson, mannen som gav allt och lite till under sin aktiva karriär. Hur gör man för att lägga i sjunde växeln på en sexväxlad bil? Vad har han för tips att ge till aspirerande kroppsbyggare? Allt detta blandat med skratt och anekdoter som man kanske inte drar vid lunchbord på jobbet.
AV tyngre

Tyngre Oldschool: Om prestationsångest

Fredrik & Ashkan pratar med Erika Ohlsson, mental tränare, beteendevetare och terapeut. Hur gör man för att tackla prestationsångest? Vad är mindfullness egentligen? Dessutom försöker herrarna penetrera vad det är som gör att vissa kan gå in i zonen och bara köra på ända in i kaklet medan andra kroknar på vägen.
AV tyngre

Oldschool 31: Magnus Samuelsson

Vi snackar med Magnus Samuelsson, en gång världens starkaste man, om hur han ser på livet. Har han alltid varit bonnastark? Magnus berättar om sin livsresa och syn på livet. Om viljan att bli bra på allt man företar sig och var det leder till. Dessutom blir det en hel del skratt och anekdoter.
AV tyngre

Oldschool 30: Semester

Fredrik & Ashkan pratar om semestrar, denna mentala paus från vardagens golgatavandring. Hur gör man när ens liv innehåller träning och bra mat, tar man med sig det utomlands?
AV tyngre

Oldschool 24: Milos Sarcev

Vi snackar med IFBB-proffset Milos Sarcev som under sin karriär tävlat på mer 50 proffstävlingar. Vad är hans åsikt om branschen idag? Vad gör han nu? Var det bättre förr?