#tyngre radio

AV tyge

Jakten på proffskortet

Vårt senaste Bikini Fitness-proffs Amanda Larsson berättar om den mödosamma vägen till en plats vid sidan av världens allra främsta atleter – hela vägen från dröm till verklighet.
AV tyngre

Calle Bolund på Tyngre Radio

Om träning och diet, men också om själsliga demoner, mentala spöken och om att hitta en fungerande väg framåt. Ett djupare och måhända mer inspirerande avsnitt än vanligt.
AV tyngre

Frågestund med sladd

Den ene är på vift i Alperna, den andre fast i en gäddsax i Torsby. Det blir rörigt, småstökigt och inte alldeles självklart. Som vanligt med andra ord när det vankas frågestund.
AV Tyngre

Avsnitt 400!

Det firas lite. Kanske inte med konfetti och champagne, men väl med ett poddavsnitt helt avsatt för ändamålet: avsnitt 400! Aningen avskalat och realistiskt när Alex & Andreas påminns om hur Tyngre en gång började och den resa som därmed genomförts.
AV Tyngre

Fabriken till Games – Karin Dike berättar

CrossFit Games står runt hörnet, och vårt svenska laghopp står denna gång till skånska CrossfitFabriken. Hör den motsträvige lagnestorn Karin Dike berätta allt om lagets unika färdigheter, dess förberedelser och om känslorna inför avfärden till Madison, Wisconsin.
AV Tyngre

Carina säger sanningar i Tyngre Radio

Carina Isaksson – Sveriges mest välmeriterade fitnessatlet – lägger ogenerat ut riktningen för tävlande, för offseason, för coacher och för värdet av en balanserad livsstil. Lyssna på egen risk.