Barebells Milkshake

Dessa milkshakes från Barebells är proteinrika med otroligt god smak och bra näringsinnehåll. Dessutom med lågt sockerinnehåll och utan laktos! Detta är en proteinshake för dig som vill unna dig något nyttigt utan att kompromissa med smaken.

Läs mer

13 produkter

Läs mer om Barebells Proteinmilkshakes!

Barebells proteinmilkshake kan drickas direkt efter träning, eller när som helst på dagen om du vill ha ett mellanmål. Oavsett tid på dagen. Storsäljarna vaniljmilkshake och chokladmilkshake är såklart supergoda, men prova även Banana Split eller Honey Melon som är en frisk fläkt i vardagen. Skaka före användning för bästa smak & servera gärna väl kyld. Barebells proteinmilkshake fungerar lika bra som topping på gröten, till iskaffet eller som att dricka som den är on the go. Kortfattat gör en proteinmilkshake från Barebells det enklare att ta ett hälsosamt mellanmål när du är på språng.

Barebells Milkshake är ett nyttigt komplement till din ordinarie kost. Barebells Milkshake innehåller 24 g protein och har inget tillsatt socker. De är dessutom fria från både laktos, gluten och nötter.

Varje flaska Barebells Milkshake (330 ml) innehåller ca 195 kcal, vilket motsvarar ca 59 kcal per 100 ml.

Barebells Milkshake innehåller i huvudsak mjölk, vatten, mjölkprotein, stabiliseringsmedel, aromer, surhetsreglerande medel, sötningsmedel, färgämnen samt laktas. Se respektive variant för en komplett innehållsförteckning.

Barebells Milkshake finns (just nu) i sju olika välsmakande varianter: Banana, Banana Split, Chocolate, Creamy Pear, Raspberry, Strawberry och Vanilla.

Hållbarheten i Barebells Milkshake varierar mellan de olika varianterna. Bäst-före-datum finns alltid angivet på förpackningen. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och bör förtäras inom 24 timmar.

Ja, det är ett utmärkt tillfälle, och en Barebells Milkshake utgör här ett mycket bra proteintillskott för dina muskler och träningsresultat.

Ja, absolut, det är i de allra flesta fall aldrig fel med lite extra protein. Och som mellanmål är de ca 195 kcal som en Barebells Milkshake innehåller ett utmärkt tillskott.

Ja, det går bra. Mängden protein i en Barebells Milkshake är fullt tillräcklig för att ersätta en måltid. Dock kan den totala mängden energi (ca 195 kcal) behöva kompletteras med något ytterligare för att helt stilla din hunger.

Näringsvärdet i en Barebells Milkshake varierar lite mellan de olika smakerna, men genomsnittliga värden är i stil med: Per 100 ml / per flaska

Energi: 55 kcal / 185 kcal

Fett: 1,3 g / 4,3 g varav mättat fett: 0,8 g / 2,6 g

Kolhydrat: 3,5 g / 12 g varav sockerarter: 3,4 g / 11 g

Protein: 7,3 g / 24 g

Salt: 0,21 g / 0,69 g

Se din favorit för specifika värden.