Betalning & Leverans

1. Frakt och leverans

1.1 Tyngre Distribution AB kommer att ordna med leverans av produkterna antingen till utlämningsställe eller hem till dig (beroende på vilken fraktmetod som erbjuds och som du väljer). Vi erbjuder för närvarande endast frakt inom Sverige och Finland.

1.2 Vi strävar efter att leverera inom två till fyra arbetsdagar efter bekräftelse av en beställning, om inget annat har överenskommits. Alla datum som anges för leverans av beställda produkter är endast ungefärliga. Om leveranstiden mot förmodan överstiger 30 dagar kan du annullera din beställning. I detta fall återbetalas inköpspriset plus eventuella kostnader för sändning och hantering (i det fall du betalat innan leverans sker).

1.3 Kostnaden för varje leveransmetod anges tydligt under utcheckningsprocessen. Du kommer att debiteras för alla frakt- och hanteringsavgifter som anges under utcheckningsprocessen.

1.4 Du är ensam ansvarig för att ge oss en korrekt och tillgänglig leveransadress under processen för beställningsutcheckning. Om adressinformationen inte är korrekt är du skyldig att ersätta kostnaderna för misslyckad leverans. Om du vill ha en ny sändning av produkterna kommer de nya fraktkostnaderna att debiteras igen och är samma som de ursprungliga fraktkostnaderna.

1.5 Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift om max 200 kr beroende på vikt om ett paket ej hämtas ut. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning i dessa villkor.

2. Priser och betalningsvillkor

2.1 Alla priser som publiceras på denna webbplats kan ändras utan föregående meddelande. Det pris som debiteras för en produkt kommer att vara det pris som gäller vid den tidpunkt då beställningen görs, vilket anges under utcheckningsprocessen samt i ditt e-postmeddelande med beställningsbekräftelsen.

2.2 Priserna som visas på webbplatsen inkluderar lagstadgad moms men inkluderar inte en leveransavgift som kommer att läggas till vid utcheckning.

2.3 Tidpunkten för betalning varierar beroende på vilken betalningsmetod du väljer under utcheckningsprocessen. Tidpunkten är antingen innan eller efter leverans.

2.4 Din betalning hanteras av Klarna med säker kryptering och enligt strikta bankstandarder. Vi accepterar följande betalningsmetoder på webbplatsen: kortbetalning via MasterCard och VISA, bankbetalning genom vissa banker, Swish och faktura. Du intygar och garanterar att (i) de betalkortsuppgifter du lämnar till oss är sanna, korrekta och fullständiga, (ii) att du är behörig att använda ett sådant betalkort för köpet, och (iii) avgifter som du ådragit dig kommer att betalas av ditt betalkortsföretag.