Vegan

Varför ska man nöja sig med sämre smak bara för att något är veganskt? I en tid då långt fler än bara veganer vill ha veganska alternativ tycker man att marknaden borde ha kommit längre. Och det har den äntligen nu när Tyngre och Barebells levererar veganska produkter och kosttillskott som smakar bra.

Läs mer

2 produkter

Läs mer om våra veganska produkter.

Veganska produkter som är goda, och inte bara för att vara veganska. De är delikata punkt. Så oavsett om du är vegan av etiska skäl, om du har någon allergi/intolerans, eller då och då vill välja ett veganskt proteinpulver eller annat alternativ av miljöskäl, behöver du nu inte kompromissa med varken smak eller konsistens. Varför inte vispa ihop en delikat vegansk proteinpudding som smakar chokladkola? Eller sätta tänderna i en fantastisk vegansk proteinbar nästa gång du behöver ett snabbt mellanmål? Framtiden är här.

Eftersom de allra flesta proteinkällor alltjämt är animaliska är det inte helt ovanligt att man som vegan har lite svårare att få i sig tillräckligt med protein. Av den anledningen är veganska proteintillskott extra välkomna.

Olika former av bönor, linser, frön, ärtor och nötter brukar vara de mest proteinrika utgångspunkterna för veganer. I tillägg till det finns det numera också ett antal tillskott med veganskt innehåll. Som proteinpulver, och som proteinbars.

Tyngre Veganskt Protein Chokladkola är ett högoktanigt sojaproteinisolat med hela 23 gram protein per portion. Samtidigt är halterna av fett och kolhydrater i det närmaste obefintliga. Produktens slogan är ”Big, Green and Lean” vilket då är osedvanligt träffande.

Förutom vårt veganska proteinpulver har vi även 3 olika produkter med BCAA och 2 olika med EAA – alla dessa med vegansk proteinkälla. Vi säljer dessutom veganska proteinbars från Barebells i smakerna Chocolate Dough, Salty Peanut och Hazelnut & Nougat, som alla har en proteinkälla från soja, ärtor och ris.