Proteinpannkakor

Våra Tyngre Pannkakor är inte bara goda för att innehålla protein – de är fantastiskt goda, punkt. Dessutom är dessa proteinpannkakor enormt enkla att laga, och har perfekt konsistens. Som en extra bonus är de fullproppade med extra protein.

Läs mer

6 produkter

Läs mer om våra proteinpannkakor!

Oavsett om du väljer att göra amerikanska pannkakor, vanliga tunna eller våfflor vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga – men med näringsvärden som gör dina muskler glada! Vill du ytterligare avancera dina proteinpannkakor, och inte bara nöjer dig med en bakmix, så har vi flera bra recept att baka i vår receptbank. Våra pannkakor finns i flera goda smaker, original, chokladpannkakor, saffranspannkakor samt med kanel och kardemumma.

Proteinpannkakor är vår färdiga pulvermix för inte bara väldigt goda utan dessutom proteinberikade pannkakor.

Det är superenkelt att göra dem. Du tar 2 dl pulvermix i en skål och adderar 1,5-2 dl vatten beroende på vilken typ du vill ha (klassiskt tunna eller amerikanska, eller våfflor), och blandar runt med en visp. Du steker dem sedan på medelvärme.

Tyngres Pannkaksmix har både protein (30%), kolhydrater (49%) och fetter (ca 4%), vilket borgar för en fullvärdig makrofördelning av näringsinnehållet. Jämfört med ett klassiskt recept för pannkakor är det nyttigt, då Tyngres mix innehåller mer protein och mindre fett.

Tyngres Pannkaksmix innehåller 295-315 kcal per 100 g pulver, beroende på smak.