Proteinrika pepparkaksbollar
Sandra Gröndahl
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
119 SEK
101 SEK
Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 119 SEK
Pannkaksmix Salt Karamell
Läs 6 omdömen
Beskrivning
När du inte vill välja mellan smaksensation och proteinbomb – Tyngres pannkakor salt karamell är båda delarna!
Ibland måste man ju få unna sig något, men varför inte unna sig något nyttigt? Tyngres nya pannkakor med smak av salt karamell är drömmen för dig som gillar livets goda, men som samtidigt vill få i dig protein och undvika socker. Delikata, busenkla att göra och dessutom hälsosamma – bättre blir det inte!
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g |
---|---|
Energi | 1295 kJ/309 kcal |
Fett | 3,7 g |
varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 50 g |
varav sockerarter | 1,9 g |
Protein | 29 g |
Salt | 3,3 g |
Ingredienser
VETEmjöl, VETEgluten, sötningsmedel (erytritol, aspartam*), vassleproteinkoncentrat (från MJÖLK), bakpulver (natriumpyrofosfat, majsstärkelse, natriumbikarbonat), helÄGGS- pulver, salt, aromer, laktasenzym. *Innehåller en källa till fenylalanin.
Innehåll: 500 g 1 dl pannkaksmix väger ca 60g. Antal Pannkakor: Amerikanska pannkakor: 24 st Tunna pannkakor: 16 st Våfflor: 12 st Användning: Amerikanska pannkakor: Klicka ut smeten i pannan med en sked (ca 2 msk/pannkaka) och grädda på medelvärme på både sidor tills de är gyllenbruna. Tunna pannkakor: Häll ett tunt lager smet i pannan så att hela botten täcks och grädda på medelvärme på både sidor tills de är gyllenbruna. Våfflor: Häll smeten i våffeljärnet (ca 0,75 dl per våffla) och grädda tills våfflorna är gyllenbruna. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller ägg, spannmål som innehåller gluten, vete och laktos. Tyngre Pannkaksmix innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vår pannkaksmix är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.
Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.
Recept idéer
Senaste artiklarna
Tips och trix på gymmet – Axelsmärta
I den här artikelserien går jag igenom några av de vanligaste smärtproblemen som hindrar framfarten på gymmet och hur man kan lösa dessa med några enkla tips och trix. Häng med!
Daniel Andréasson
10 okt. 2024
Mer viktökning som ung än som medelålders
Mycket talar för att vår förmåga att hålla vikten inte försämras av vår ålder. Det kan faktiskt vara precis tvärtom.
Jacob Gudiol
23 aug. 2024
Vikten av en funktionell fysik
Träna för att kunna säga JA till livet idag och imorgon.
Alex Danielsson
18 aug. 2024