Pannkaksmix Salt Karamell

Nyhet

119 SEK

119 SEK

1

Läs 7 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

När du inte vill välja mellan smaksensation och proteinbomb – Tyngres pannkakor salt karamell är båda delarna!


Ibland måste man ju få unna sig något, men varför inte unna sig något nyttigt? Tyngres nya pannkakor med smak av salt karamell är drömmen för dig som gillar livets goda, men som samtidigt vill få i dig protein och undvika socker. Delikata, busenkla att göra och dessutom hälsosamma – bättre blir det inte!

NäringsvärdePer 100g
Energi1295 kJ/309 kcal
Fett3,7 g
varav mättat fett1 g
Kolhydrat50 g
varav sockerarter1,9 g
Protein29 g
Salt3,3 g

Ingredienser

VETEmjöl, VETEgluten, sötningsmedel (erytritol, aspartam*), vassleproteinkoncentrat (från MJÖLK), bakpulver (natriumpyrofosfat, majsstärkelse, natriumbikarbonat), helÄGGS- pulver, salt, aromer, laktasenzym. *Innehåller en källa till fenylalanin.

Innehåll: 500 g 1 dl pannkaksmix väger ca 60g. Antal Pannkakor: Amerikanska pannkakor: 24 st Tunna pannkakor: 16 st Våfflor: 12 st Användning: Amerikanska pannkakor: Klicka ut smeten i pannan med en sked (ca 2 msk/pannkaka) och grädda på medelvärme på både sidor tills de är gyllenbruna. Tunna pannkakor: Häll ett tunt lager smet i pannan så att hela botten täcks och grädda på medelvärme på både sidor tills de är gyllenbruna. Våfflor: Häll smeten i våffeljärnet (ca 0,75 dl per våffla) och grädda tills våfflorna är gyllenbruna. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller ägg, spannmål som innehåller gluten, vete och laktos.
 Tyngre Pannkaksmix innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vår pannkaksmix är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. 

Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrika pepparkaksbollar med hackade mandlar

Sandra Svensson

Proteinrik chokladmousse med hallon- och grädde

Sandra Svensson

Glutenfria proteincookies med salt karamell- och kaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik frozen cheesecake med vanilj

Frida Benjaminsson

Krämiga proteinbountys med mörk choklad

Solsidann29

Enkla- och snabba proteinbars

Skippa Sockret

Proteinrik citronpannacotta

Anna Jonasson

Proteinbar med kaffe- och gräddkola

Frida Benjaminsson

Proteinrika choklad- och dadelbollar

Solsidann29

Proteinrika mint- och chokladbiskvier

Sandra Gröndahl

Proteinrikt pumpkin spice bananbröd

Frida Benjaminsson

Proteinrika nougatbollar

Frida Benjaminsson

Proteinrika saffransbröd

Nike Hansson

Glutenfri proteinbrownie

Frida Benjaminsson

Vinterns godaste proteinkaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik saffranskladdkaka

Johanna Markerius

Proteinrikt grötbröd med saffran

Johanna Markerius

Proteinrika och glutenfria cookies

Frida Benjaminsson

Mjuk pepparkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik pepparkaksgranola

eatandglowjonna

Sockerfria och proteinrika mozartkulor

Sandra Gröndahl

Pepparkaksbollar doppade i choklad

Njutavbramat

Veganska proteinbountys

Anna Jonasson

Proteinrika och sockerfria skumtomtebollar

Frida Benjaminsson

Snabb saffranskladdkaka

eatandglowjonna

Mjuk pepparkaka med vaniljfrosting

eatandglowjonna

Proteinrik pepparkaksglass

eatandglowjonna

Saffranspannkaka med tomtegröt

Beatrice Alderin

Proteinglass med banan- och choklad

Frida Benjaminsson

Saffranskladdkaka med äppelcrumble

Sandra Gröndahl

Rulltårta med päron- och vanilj

Frida Benjaminsson

Baked oats med smak av kärleksmums

eatandglowjonna


Senaste artiklarna

Hur du hittar bra personer att följa kring träning, kost och hälsa

Jacob Gudiol förklarar hur du hittar bra personer att följa på sociala medier samt listar sina favoriter på Instagram, Threads, X, Bluesky och Youtube!

Jacob Gudiol

20 jan. 2025

Topp 5 populäraste kasein-smakerna 2024

Vi gör bokslut och kan nu med facit i hand berätta att det här var de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se 2024.

Viktor Söder

13 jan. 2025

Allt du behöver veta kring de nya fetmamedicinerna

Fetmamediciner, alla snackar om fetmamediciner. Målet med artikeln är att ge dig en grundlig genomgång av två nya och effektiva fetmamediciner, semaglutid och tirzepatid, samt deras effekter och biverkningar.

Jacob Gudiol

14 dec. 2024

Effekter från 12 månader med periodisk fasta och styrketräning

För något år sedan skrev jag en artikelserie här på Tyngre om periodisk fasta och andra former av längre fasta. Här är vad lite nyare forskning kommit fram till.

Jacob Gudiol

10 dec. 2024

Tips och trix på gymmet – Knäsmärta

I den här artikelserien går jag igenom några av de vanligaste smärtproblemen som hindrar framfarten på gymmet och hur man kan lösa dessa med några enkla tips och trix. Häng med!

Daniel Andréasson

5 dec. 2024