Kollagen

Vad är kollagen egentligen? Kollagen används av en rad olika anledningar, men traditionellt sett har folk konsumerat det som kosttillskott för att förbättra kvaliteten på hud, hår och sina naglar – men på sistone har också allt fler börjat testa att inta kollagen inför styrketräning för att på så vis stärka sin benmassa med bra resultat.

Läs mer

1 produkter

Läs mer om kollagen!

Kollagen är ett fiberprotein som framförallt finns i våra ben, vår hud, våra senor och annan stödvävnad. Varför inte testa att blanda ihop med exempelvis vår PWO Lemonad med samma smakbild för en optimal träningsdryck inför hårda och långa pass på gymmet. Äntligen har vi ett kollagenpulver av toppkvalitet (100 % Peptan), med delikat smak av lemonad, och som dessutom är riktigt prisvärt!

Kollagen är ett fiberprotein som framförallt finns i våra ben, vår hud, våra senor och annan stödvävnad.

Kollagen används normalt av en rad olika anledningar: traditionellt sett har folk konsumerat det för att förbättra kvaliteten på hud, hår och naglar – men på sistone har också allt fler börjat testa att inta kollagen inför styrketräning och i samband med träning generellt för att på så vis stärka benmassan.

Det finns idag inga kända biverkningar.

Några av de etablerade riskmarkörerna vid kollagenbrist är benskörhet, ledvärk, stelhet och försämrad kvalitet i hår och naglar.

Många animaliska produkter som kött, fisk och kyckling innehåller kollagen.

Det finns en uppsjö av tillskott med kollagen på marknaden, inte minst inom skönhetssegmentet. Tyngre Kollagen är av typen 100% Peptan, vilket håller toppkvalitet och är dessutom gott.