Tyngre Rubriker

Tyngre Rubriker är en podcast som uteslutande behandlar ämnen och frågor om kost, träning och hälsa som nyligen avhandlats i bredare medier. Din återkommande värd är Jacob Gudiol. Nya avsnitt löpande.

Lyssna på intressanta diskussioner kring aktuella och relevanta ämnen som rör vid kost, träning och hälsa. Utöver Jacob Gudiol brukar de medverkade gästerna bestå av Wille Valkeaoja, Jenny Åberg, Jacob Papinniemi, Robin Fondberg & Caroline Mellberg där alla är experter inom sitt område.

Eftersom avsnitten släpps något oregelbundet rekommenderar vi er att hålla ett öga på när avsnitten laddas upp här eller där podcast finns.

Om ni älskar Jacob Gudiol lika mycket som vi på Tyngre gör får ni inte missa att det finns mer av honom att lyssna på. Tyngre träningssnack driver han med Wille Valkeoja där ni kan få höra ännu mer om hur träning påverkar oss.

Ge Tyngre Rubriker en chans och ni kommer bli fast. Denna podden är både rolig och lärorik. Personligen lyssnar jag ofta på den när jag är i gymmet och på så sätt kan jag lära mig mer om hur kroppen fungerar ihop med träning. Jacob är väldigt pedagogisk och gör många jämförelser vilket hjälper oss att förstå hur saker och ting hänger ihop.

Lyssna och följ oss på