NOBE Aloe Vera

NOBE aloe vera består till hälften av supergoda bitar från aloe vera-växten. De finns i nio törstsläckande och somriga smaker Vi har valt ut våra personliga favoriter som även är sockerfria. NOBE är en god och spännande törstsläckare från hjärtat av Sydkorea.

Läs mer

14 produkter

Läs mer om NOBE aloe vera!

NOBE aloe vera innehåller endast naturliga smakämnen och passar utmärkt under gympasset, middagen, till fredagsmyset eller som belöning efter träningen. Ps. NOBE aloe vera smakar alltid bäst skakad och kyld. NOBE finns i flera goda smaker men vi har valt ut våra favoriter, bland annat sockerfria smakerna Cripsy Appple, original och Aloha.

NOBE Aloe Vera är en god och spännande törssläckare från hjärtat av Sydkorea. Den innehåller endast naturliga smakämnen och består till 50% av aloe vera-växten och passa utmärkt som måltidsdryck, mellis, på picknicken eller som belöning efter träningen. NOBE Aloe Vera smakar alltid bäst skakad och kyld. Den finns i fem supergoda smaker.

Nej, drycken är varken farlig eller förenad med negativa biverkningar.

NOBE Aloe Vera marknadsförs inte med någon form av påståenden om hälsoeffekter utan endast som en god törstsläckare. NOBE Aloe Vera är en färgglad och rolig livsstilsprodukt som ska drickas för att den är god.

NOBE Aloe Vera innehåller endast bitar av gelén, det som finns under skalet i bladen, från växten Aloe Vera Barbadensis.

NOBE Aloe Vera finns i följande spännande smaker:

NOBE ALOE VERA GOLDEN KIWI – Med 50% Aloe Vera, naturlig kiwiarom och med 8 gram socker.

NOBE ALOE VERA LEMON SOUR – SOCKERFRI Med 50% Aloe Vera, citron/limejuice. Helt utan socker.

NOBE ALOE VERA CRISPY APPLE – SOCKERFRI Med 50% Aloe Vera, naturlig arom. Helt utan socker.

NOBE ALOE VERA MANGO Med 50% Aloe Vera, naturlig mangoarom och med 8 gram socker.

NOBE ALOE VERA STRAWBERRY Med 50% Aloe Vera, naturlig jordgubbsarom och med 8 gram socker.

NOBE ALOE VERA ORIGINAL Med 50% Aloe Vera, naturlig vindruvearom och med 8 gram socker.