Vitamin Well

Vitamin Well är en god och funktionell törstsläckare och uppfriskande dryck berikad med vitaminer och mineraler. Samtliga drycker har en unik funktion, smak och sammansättning och ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler – men välj dem gärna också för den goda smakens skull.

Läs mer

34 produkter

Läs mer om Vitamin Well!

Vitamin Well finns även som sportdryck med elektrolyter, aminosyror och vitaminer som jobbar tillsamman för att skapa ultimata förutsättningar för din träning.

Samtliga drycker i den här serien är utan kolsyra och endast sötade med fruktsocker. Njut dessa goda vitaminvatten väl kylda som ett nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Köp ditt Vitamin Well flak idag och ha en laddning med goda törstsläckare redo hemma i kylen. Finns både med och utan koffein, en för varje tillfälle.

Höj dig. Med vitamin B12, folsyra, zink och magnesium hjälper Elevate dig att reducera utmattning och trötthet. Den bidrar dessutom både till ditt immunsystem och din muskelfunktion.

Mer vaken än vanligt. Innehåller koffein som gör oss pigga och som dessutom förstärker vår förmåga till koncentratiom. Innehåller även vitamin D, B12 samt folsyra som alla bidrar till ett välfungerande immunförsvar.

Kom tillbaka snabbt. Innehåller bland annat vitamin B12 samt folsyra och magnesium som alla motverkar trötthet. Magnesium bidrar dessutom till elektrolytbalansen. Du hittar här även pantotensyra som stöder en effektiv ämnesomsättning.

Ta det till nästa nivå. Innehåller bland annat vitamin B6 och B12 samt folsyra och magnesium, vilka alla motverkar trötthet. Magnesium och en duktig dos vitamin D bidrar dessutom till normal muskelfunktion.

Fyll på, ladda upp. Innehåller bland annat magnesium för elektrolybalansen, och dessutom biotin och vitamin B12, vilka bidrar till en effektiv ämnesomsättning, samt vitamin D, som bildas naturligt i huden i solen.

Ge immunförsvaret lite extra hjälp. Defence innehåller vitamin C och D samt zink, vilka bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar. Du hittar här också extrakt av fläder och grönt te.

Skydda din kropps celler. Antioxidant innehåller vitamin C och D, samt mineralerna selen, mangan, koppar och zink, vilka alla hjälper till att skydda dina celler mot oxidativ stress.

Skönhet kommer inifrån. Care innehåller vitamin B12, vitamin C samt folsyra som alla hjälper till att reducera trötthet. Care innehåller dessutom biotin, vilket bidrar till en normal hår- och hudkvalitet.

För när du vill vara skärpt. Focus ger vad den heter. Med koffein, vitamin C, niacin, pantotensyra samt vitamin B6 och B12 får du en förhöjd nivå av pigghet och fokus.

Avsvalkande och uppfriskande! Hydrate innehåller vitamin C och vitamin B12, som hjälper till att reducera trötthet och utmattning. Du hittar här dessutom biotin, niacin och zink, vilket bidrar till en normal hudkvalitet.