Proteingröt

Vår gröt kommer i en mängd olika varianter och smaker och är naturligtvis packad med protein och utan tillsatt socker. Det har aldrig varit så enkelt att skapa en frukost som får munnen att vattnas och biceps att vibrera! Unna dig själv en tyngre frukost!

Läs mer

10 produkter

Läs mer om vår proteingröt!

Hela smaken på en bråkdel av tiden med hjälp av Tyngres proteingröt! Du har säkert sett dem på instagram: Människorna som får morgongröten att framstå som en dessert på en bättre Michelin-krog. De har tyngre proteinpulver, kanske hackar över någon Barebells-bar och fixar och trixar med bär. Det ser naturligtvis fantastiskt ut, men vad hjälper det när man har tummen mitt i mat-handen och vare sig tid eller energi för att göra något annat än en riktigt tråkig havegrynsgröt? Frukta inte: Vi har lösningen! Tillsammans med några av landets ledande grötexperter har vi tagit fram en proteingröt som är precis lika god och nyttig som fantasikreationerna du ser på instagram, men som varken tarvar talang eller tid för att lyckas med.

Proteingröt är samlingsnamnet på våra färdiga grötmixer, som alla är välsmakande, nyttiga och dessutom lätta att tillaga. De finns i flera olika varianter och smaker. Det gemensamma är att de alla är proteinberikade och helt fria från tillsatt socker.

Proteingröt ger oss helt enkelt maximalt med energi och muskelbränsle med minimalt med socker och annat onödigt.

Det är snabbt, enkelt, nyttigt och dessutom välsmakande.

Alla våra grötmixer kan tillagas i mikrovågsugn eller i kastrull på spisen. Man mäter helt enkelt upp önskad mängd pulver, adderar vatten och lagar sin gröt under omrörning. Busenkelt.

Komplexa kolhydrater och en rejäl dos protein, vad kan gå fel, liksom? Oavsett om man vill ha en bra start på dagen, ett nyttigt och mättande mellanmål, eller bara ha något muskelstimulerande i magen.

De allra flesta tar sin proteingröt som morgonmål eller frukost, men en del andra använder proteingröten som mellanmål eller som ett sätt att komplettera den ordinarie kosten.

Verkligen. Proteingröt ger dig alla de byggstenar dina muskler behöver. Komplexa kolhydrater som ger dig bränsle under dagen eller under träningspasset, samt protein som bygger dina muskler större och starkare.