Risifrutti

10 min + nedkylning över natten
|
1 stor eller 2 små :)
|
Kategori: FrukostMellanmål

Gör egen hemmagjord risifrutti på max 5 minuter + nedkylning! God, mättande och ett perfekt alternativ till både frukost och mellis, toppa valfritt och njut!

Skippa Sockret

Martina eller som hon även kallas Skippa Sockret, är utbildad konditor och Hälso..

Ingredienser

1,5 dl risgrynsgröt (färdig mix)
2,25 dl vatten
100 g vaniljkvarg
2-3 msk valfri sylt

Gör så här

1
Börja med att blanda ihop risgrynsgröten enligt beskrivningen på förpackningen. Värm i micron eller i en kastrull.
2
Låt sedan svalna helt.
3
Tillsätt vaniljkvargen och blanda runt ordentligt.
4
Låt sedan din "risifrutti" stå i kylen minst ett par timmar eller gärna över natten.
5
Servera med din favoritssylt!