Fri frakt över 500 SEK

Blåbärskaka med vaniljpudding

Tidsåtgång:
35 min
Portioner:
1 portion
Receptskapare:
Kategorier:

Proteinrik blåbärskaka med vaniljpudding som passar perfekt till frukost, mellanmål eller varför inte till fikat?

Gör så här:

Blåbärskaka
1
Ha ner alla ingredienser förutom blåbären i en bunke. Mixa ihop med en stavmixer.
2
Smörj en liten ugnsform/pajform, häll ner smeten och toppa med blåbären.
3
Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter.
4
Servera med kaseinpuddingen, lite mer blåbär och kokosflingor!
Kaseinpudding
1
Blanda ihop kasein och vatten först.
2
Tillsätt färskost och sötströ och vispa några minuter med elvisp.

Ingredienser:

Blåbärskaka

1 dl havregryn
1 ägg
½ dl vaniljkvarg
1 msk sötströ / sötning
½ tsk bakpulver
En liten nypa salt
Valfri mängd blåbär

Kaseinpudding

1 dl (35g) kasein vaniljdrömmar
1 dl kallt vatten
1 msk färskost
½ msk sötströ / sötning

Köp Produkterna

750g
I lager
Lägg i varukorg