Fri frakt över 500 SEK

Meny

Allmänna Villkor

Läs om våra allmänna villkor. Tyngre säljer produkter med leverans inom Sverige och Finland.

Beställningar tas enbart emot via tyngre.se. För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor om din beställning.

Efter att ha beställt från tyngre.se förbinder du dig att bevaka din mejladress då all kommunikation rörande din order sker via mejl.

Tyngre reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem, framflyttning av utgivningsdatum och felaktig artikelinformation. Tyngre förbehåller sig rätten till prisändringar utan föregående avisering. Därtill förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger.

Priser och betalning

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Våra fakturor skickas ut via mejl i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Fakturor till företag skickas per e-post till angiven fakturaadress och har 30 dagars förfallotid.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 12 % för kosttillskott och 25 % för övriga varor. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Priset som var aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset ändras upp eller ned efteråt.

I kassan kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell fraktkostnad. I kassan hittar du också fullständiga frakt- och betalningsvillkor.

Leveranser

Produktens leveranstid står angiven i kassan när du gör din beställning. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå.

Försening och delleverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan dessvärre förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar.

Avbokning

Produkter som finns att beställa är produkter som finns i lager. Vi garanterar dock aldrig leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för slutförsäljning.

Ångerrätt, retur & byte

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara och ha möjlighet att titta närmare på produkten. Om du inte är nöjd med ditt köp har du 14 dagars returrätt från det du mottagit din leverans. Tyngre tar ut en kostnad på 39 kr för returfrakten (gäller ej byten).

Vid retur ska varan skickas i originalskick. Varan ska vara oanvänd och ha originalförpackningen och/eller etiketter/taggar kvar.

Observera att förseglade produkter som brutits efter mottagandet ej kan returneras.

Vid köp över 1000 kr medföljer en gratis t-shirt. Skulle du vilja returnera en av produkterna i din order, så ordervärdet hamnar under 1000 kr, måste du skicka tillbaka din t-shirt också. Önskar du att behålla din t-shirt lägger vi till 199 kr på din betalning. Fria byten gäller ej gratis t-shirts.

Vill du returnera en produkt?

Fyll i returformuläret som medföljer i paketet och lägg ner tillsammans med varorna du önskar att returnera/byta i lämpligt emballage. Packa produkterna väl. Glöm inte att bifoga följesedeln.
Klistra fast den förbetalda fraktetiketten på utsidan av emballaget och lämna in hos ditt postombud.
OBS! Du som kund har ansvaret för att din retur når oss. Notera kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be ditt ombud om kvitto när du lämnar in paketet.

Vid fakturaköp rapporterar du returen hos Klarna för att pausa fakturan. Det görs enkelt via ditt Klarna-konto.

Vill du byta din vara till annan storlek/färg?

Vid byte måste en ny beställning läggas på önskad vara; vi bjuder självklart på frakten. Uppge det nya ordernumret på returformuläret, vi korrigerar din faktura så fort dina varor inkommit till oss. Observera att byten endast gäller mellan storlek och färg. Tyvärr kan vi inte byta produkter som medföljer på köpet.

Har ni mottagit min retur?

Det tar generellt 7-10 dagar för en retur att nå vårt lager samt hanteras. Observera att vid rea och kampanjperioder kan det dröja någon dag extra på grund av fler returer än vanligt. Är ordern betald kontaktar Klarna dig för återbetalning inom 14 dagar.

Ej uthämtade paket

För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 89 kr.

Reklamation

Har du fått en defekt/felaktig/saknad produkt kontaktar du vår kundservice, [email protected] Har du fått en felaktig/defekt produkt returnerar du den enkelt kostnadsfritt till oss, använd den medskickade fraktsedeln. Vi skickar en ny produkt utan extra kostnad, förutsatt att den finns tillgänglig. Om vi inte kan ersätta dig med en ny produkt, gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta produkten i retur.