Om Tyngre

Tanken är att du ska kunna hitta något nytt och spännande här på Tyngre flera gånger per dag; om bodybuilding & fitness, om olika former av styrkelyft, om tyngdlyftning, crossfit och såklart även om strongman. Naturligtvis ska du kunna hitta spetsinformation och vassa tips om kost & diet, om den senaste forskningen och om vad den samlade kunskapen idag lett fram till.

Tyngre är en redaktionell webbsajt om alla möjliga varianter av styrketräning. Vi skriver artiklar, reportage och krönikor, vi gör filmer om individer och händelser, och – kanske framförallt – vi producerar podcasts. Massor av dem.

Vi som startade Tyngre är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Om tyngre Andreas Guiance

Andreas Guiance

Andreas är Tyngres VD, med affärsutveckling och kommunikation som specialitet. Utbildad på Handelshögskolan i Stockholm, och därefter som entreprenör i ett antal kapaciteter, som 2014 ledde fram till Tyngre.

Om tyngre Alex Danielsson

Alex Danielsson

Alex har en drygt 30-årig bakgrund som professionell skribent i olika skepnader, och har de senaste 20 åren specifikt bevakat den globala tränings- och fitnessindustrin. Alex är Tyngres chefredaktör.

Några av våra ledord för Tyngre är:

Glädje – Allt det vi gör ska vara sprunget av lusten att ha kul. Dels för att det såklart gör livet så mycket roligare, men också för att det skapar en naturlig passion till allt vi gör.

Gränsöverskridande – Det finns massor av olika tränings- och tävlingsformer inom ramen för det vi kallar styrketräning, men alla kommer från samma dammiga källare med samma rostiga kulhantel och skrangliga bänkställning. Därmed menar vi att vi alla kan lära oss av varandra, och istället för att titta snett på varandra så kan vi låta oss uppmuntras och inspireras.

Gratis – Att konsumera allt vårt redaktionella material ska vara gratis. Det gäller både artiklar, krönikor, forskningsrapporter, filmer och såklart alla våra poddar. Allt. Du ska varken känna eller se några kommersiella hullingar när du besöker Tyngre.

Bra produkter – bra villkor – bra priser – Vi har som sagt inget köptvång här. Skulle det finnas något i vår shop som fångar ditt intresse så är inte vi sämre än att vi välkomnar dig som kund. I det läget är det också vår uttryckta uppgift att göra dig nöjd både med produkten men också med själva köpupplevelsen, leveransvillkor, eventuella följdkontakter och uppföljning.

100% digitalt – nästan – Vårt redaktionella innehåll finns överallt där dina dator finns, din padda finns och såklart också där din telefon finns. Dessutom genomför vi också ett antal events varje år, där det fysiska mötet med dig blir en spännande verklighet som förstärker nyttan med det vi gör.

Välkommen till Tyngre!