Fredrik & Ashkan snackar med styrkelyftsfantomen Gustav Hedlund. Hör honom berätta om sin resa från det att han första gången lyfte vikter till hans satsning inför uppkommande SM och kommande VM till våren. Gustav redogör för hur han käkar och hur han lägger upp sin träning. Dessutom berättar han om sportens resa till från utrustad till klassisk. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School handlar om den svunna gyllene fysiker och om hur mycket bättre kroppsbyggningen egentligen var förr – med Fredrik Age och Ashkan Aghili. Nya avsnitt på lördagar.

I denna podd går vi igenom skillnaden på dagens träning och hur det var förr. Vad vi tycker blivit bra och vad som blivit sämre. Med intressanta gäster med hög kompetens inom sitt område kan vi få fram tips och tricks på hur vi optimerar vår träning. 

Tyngre Old School är för dig som håller med oss om att det var bättre förr. Vi går rakt på sak och tar fram den mest relevanta informationen för dig.

Styrkelyftsfantomen Gustav Hedlund

Alla våra podcasts är tillgängliga via alla former av podcastlyssnare och via Spotify. Du kan även ladda hem avsnittet Frågeavsnitt i Tyngre Oldschool direkt till din webbläsare här.

Avslutningsvis: Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.

Mer från Tyngre Oldschool – eller varför inte stötta killarna genom att köpa en tisha (finns även i dammodell)?

RSS: https://oldschool.libsyn.com/rss