Kasein Tunga Bananer

229 SEK

Inte vilka bananer som helst: Tunga bananer – med ljuvlig choklad ringlad över sig! Detta är en av våra absoluta favoriter. Klicka hem en burk Tunga bananer redan idag.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 144 kJ/350 kcal 512 kJ/122 kcal
    Fett 2,0 g 0,7 g
    varav mättat fett 1 g 0,4 g
    Kolhydrat 7,4 g 2,6 g
    varav sockerarter 6,4 g 2,2 g
    Protein 75 g 26 g
    Salt 1,3 g 0,4 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), kakao, arom, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Tunga Bananer

Vår nya smak tunga bananer är ett micellärt kasein med smak av solmogna bananer och delikat choklad. Bananchoklad när det är som allra bäst! Kasein Tunga Bananer innehåller hela 27 gram protein och 123 kcal per servering vilket gör den till ett utmärk val för den som vill bygga muskler eller göra en säker viktnedgång. Kasein Tunga Bananer togs fram då vi kände att bananälskaren inte hade något bra alternativ till proteinpulver, men det kan vi stolt säga att vi ändrat på! Missa inte att ta hem en Classic Shaker med Tunga Bananer motiv för maximal effekt. För er som inte kan få nog av banan kan vi rekommendera Barebells Milkshake Banana Split när du är på språng.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.