EM i Klassisk bänkpress avgörs den 2-4 augusti. Med anledning därav möter Josef upp det svenska landslaget för att kolla läget. Idag hör vi hur allt är med junioren Emil Lundgren.

Emil tävlar i klass 74 kg och gör sitt första juniorår. 2021 vann han ungdomsklassen på VM. Alltså tänker han nu plocka guldet och gärna sätta världsrekord i juniorklassen.

Huvudsakligen är Tyngre Bänkpress en podd om lyftet vi kanske älskar allra mest, dvs bänkpress, och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Inför EM i bänkpress: Emil Lundgren

Mer om Emil

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Du laddar hem avsnittet Inför EM i bänkpress: Emil Lundgren här.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.