Proteinbars

Barebells proteinbars finns i en mängd otroligt goda smaker. Barebells proteinbar har tagits fram för att ge dina smaklökar en riktig wow-upplevelse! Alltid utan tillsatt socker, med 20 gram protein och kompromissar aldrig smaken. Proteinbars passar bra i samband med träning och fyller ungefär samma funktion som vårt proteinpulver, men kan vara lite mer mättande.

Läs mer

37 produkter

Läs mer om proteinbars!

Vill du ha lite variation på dina mellanmål så är en proteinbar ett superbra alternativ istället för en shake med proteinpulver, perfekt när du är på resande fot. Till skillnad från vad som oftast kallas energibars är Barebells både sockerfria och kalorisnåla men fortsatt fullproppade med protein. Varje bar innehåller omkring 200 kcal och är perfekt för dig som vill unna dig något gott under dagarna eller när du behöver lite extra energi. Barebells är även sverges mest sålda bar, inte helt oförtjänt. För att du ska kunna testa flera olika goda smaker har vi även satt ihop en mixlåda med flera smaker.

Lite som när andan faller på. En del använder dem som mellanmål, andra som en kostmässig nödraket eller bara som ett bra och gott sätt att komplettera dina övriga måltider.

De funkar lika bra före som efter. En del vill ha nåt litet och proteinrikt att träna på. En del andra väljer att ta en proteinbar som en sorts lämplig avslutning på passet.

Absolut. Praktiskt förpackade, goda och med en bra näringsprofil.

Proteinbars är oftast ett nyttigare alternativ till vanligt godis och kaffebröd. Dels för att proteinet ger en bättre näringsprofil men även för att sockerhalten är reducerad. Bars från Barebells är utmärkta exempel på det, och är ett klart nyttigare alternativ och dessutom eller utmärkt komplement till din ordinarie kost.

Det finns såklart undantag men proteinbars är generellt sett bra val. Barebells innehåller inget tillsatt socker och varje bar ger dig 16-20 g protein beroende på sort.

Det finns inga egentliga begränsningar. Så länge dina övergripande kostmål upprätthålls så kan du nog köra på. Vid höga nivåer bars (typ mer än 4 st per dag) kan en del individer bli lätt påverkade i magen.

Ytterst är det en fråga om vilken smakpreferens du har. Bars från Barebells är generellt sett populära framförallt på grund av att de smakar bra. Bars ur Soft Bars-serien har på senare tid seglat upp som riktiga kioskvältare. Men vilka som är bäst avgör du.

Det som bestämmer om du går upp i vikt eller inte avgörs primärt av hur mycket energi (kcal) du äter. Därmed kan allt du äter påverka din vikt förutsatt att du får i dig tillräckligt mycket av det. Protein är dock vårt kanske viktigaste näringsämne som bland annat ger nyttigt bränsle till musklerna, vilket är bra. Det är dessutom ett mer mättande näringsämne varför protein är en bra kompis om man vill hålla sig viktstabil.