Karl Dyall om svenskarna på Games!

Tyngre Wod Pod kör en wrap-up av de svenska insatserna i Madison, och får mer än duglig hjälp från ingen mindre än Karl Dyall, som också var coach på plats för svenskarna.

Tyngre Wod Pod kör en wrap-up av de svenska insatserna i Madison, och får mer än duglig hjälp från ingen mindre än Karl Dyall, som också var coach på plats för svenskarna.

Du kan ladda ner avsnittet här.

Hålltider
00:24:56 – Karl in
01:04:38 – Karl ut

RSS-feeden för prenumeration är: http://wodpod.libsyn.com/rss


Liknande podcasts
Jonathan Fogelberg på Wod Pod!

Om man vill ha expertis kring kost och träning pratar man med Jonathan Fogelberg. Det gjorde vi på Wod Pod, och det blev en kavalkad av frågor.

12 dec. 2020

Isabel Boltenstern tillbaka i Wod Pod!

Det blir tipsigt värre när Isabel Boltenstern åter gästar Wod Pod. Hur hanterar man hemmakarantän? Vilket är det bästa pusslet? Plus ett snack om genomgångna Games.

21 nov. 2020

Erik Nordlöf i Wod Pod

Erik Nordlöf gästar podden. Det blir fokus på kondition i alla dess former och vad crossfitare kan ha för nytta av att träna lugnare.

24 okt. 2020

Camilla Salomonsson Hellman i Wod Pod!

Camilla Salomonsson Hellman gästar åter Wod Pod. Denna gång dissekerar vi det nyss passerade Crossfit Games, ner till minsta beståndsdel!

3 okt. 2020

Antonia Fält-Kottulinsky i Wod Pod!

Antonia Fält-Kottulinsky gästar podden. Värdsliga saker så som crossfit, tävlingar och favoritchips avverkas.

19 sep. 2020

Oskar Johed i Wod Pod!

Efter en minst sagt stormig tid sätter sig Sebban och Jossan ned med Oskar Johed för att reda ut alla frågetecken. Vad kommer egentligen att hända med crossfit?

27 juni 2020

Tävlingsarrangören Henrik Lundin i Wod Pod

Mannen med stenansiktet, Henrik Lundin, dyker in i podden. Hör honom berätta om hur det är att döma en tävling, om ordförandeskapet i Swe3F och hur han blir då hungern gör sig påmind.

21 mars 2020

Mia Hesketh i Tyngre Wodpod!

Mia Hesketh gästar åter Wod Pod. Vi pratar garagegym, flytten tillbaka till Sverige och om det nya projektet This is Freyja.

25 jan. 2020

Louise Wickström tillbaka i WodPod!

Louise Wickström har haft en minst sagt hektisk decembermånad. Hör henne berätta om sin Games-plats och hur det är att matförgiftad genomföra en av världens tuffaste crossfit-tävlingar.

28 dec. 2019

Victor Ljungdal i WodPod!

Inför den rafflande sista omgången av Open möter vi upp med Victor Ljungdal. Träning, kost och olyckor vid frivändningar - allt hinns med!

9 nov. 2019

Phil Hesketh i WodPod!

Phil Hesketh varvar ned med oss efter att krutröken från Tyngre VIII lagt sig. Vi pratar om flytten till Sverige, programmering och testar Phils svenskförståelse.

19 okt. 2019

Isabel Boltenstern i Wod Pod

Få människor definierar ordet entreprenör så som Isabel Boltenstern gör. I dagens avsnitt pratar vi om konsten att skriva en bok, svanktatueringar och hur det är att vara coach på Crossfit Games.

28 sep. 2019

Joel Bergander Lundblad i Tyngre Wod Pod!

Joel Bergander Lundblad är nyss hemkommen från VM i funktionell fitness. Om det, träning och vikten av att ha roligt pratar vi om i dagens podd.

7 sep. 2019

Jessica Clevenvik i Tyngre Wod Pod!

Jessica Clevenvik är en av våra mesta Gamesatleter. Trots det är hon lite av en doldis. I dagens Tyngre Wod Pod reder vi ut alla frågetecken.

24 aug. 2019

Hanna Karlsson i WodPod!

Hanna är en del av crossfit-världens mest vältränade duo. Hör om planen inför Games, hur allt började och hur man bäst får i Simon Mäntylä ägg.

29 juni 2019

Alexander Elebro i WodPod!

Alexander Elebro tittar in för ett samtal. Världens kanske mysigaste crossfitatlet delar med sig av erfarenheter kring den fruktade masken och hur man som svensk bäst psykar sina motståndare på tävling.

8 juni 2019

David Borgstrand i WodPod!

Den bamsige kämpen David Borgstrand har kvalat till Games! Vad passar då bättre än en pratstund om träning, drivkraft och varför man bör krydda alla sina berättelser?

11 maj 2019

Jennifer Kokk i WodPod!

Jennifer Kokk gästar och berättar om livet i Abu Dhabi. Hur är det egentligen att springa i 45 plusgrader? Hur har hon utvecklats som atlet och coach under åren utomlands?

20 apr. 2019

Simon Mäntylä i WodPod!

Simon Mäntylä gästar oss, för att prata om sin individuella kvalificering till Games! Träning, mental som fysisk, träningsupplägg och livet i Spanien, allt avverkas i veckans avsnitt!

30 mars 2019

Fredrik Aronsson i WodPod!

Fysioterapeuten Fredrik Aronsson gästar Wod Pod! I dessa Open-tider pratar vi prehab, rehab och hur en crossfitare bäst sköter om sin kropp. Om det, och så den beryktade kippen.

2 mars 2019

Emma Tall i Wod Pod!

Vi snackar simning, bodyfitness och Älmhult. Det, plus en hel del crossfit, såklart!

16 feb. 2019

Monstret från Alingsås

Linus Johansson gästar Wod Pod. Det pratas hur det är att springa med sand i skorna genom öknen, om monsterburritos och om hur det är att vara så stark att man ständigt har sönder saker. Och så crossfit, såklart.

12 jan. 2019

Wod Pod: Kaitlynne Rahner

Kaitlynne Rahner är en av våra mesta crossfitatleter när det kommer till tävlingar! Vi diskuterar träning, varför Ben & Jerry’s är dålig glass och vilken som är den bästa Göteborgsvitsen.

22 dec. 2018

Wod Pod: artisten och tränaren Anders Fernette

Anders Fernette är Sveriges kanske meste demontränare, med ett imponerade stall av atleter. Hör honom berätta om The Superhero Project, sin träningsfilosofi samt hur en stundande inspelning av en musikvideo förde honom till crossfiten.

8 dec. 2018

Tävlingsarrangören Homan Elfström på Wod Pod

När Homan Elfström gästar Wod Pod kan det bara bli tal om en sak - tävlingar! Hur arrangerar man bäst en tävling? Vad gör den lyckad? Och, kan man ha event som startar klockan tre på natten?

24 nov. 2018

VM-tvåan Emelie Lundberg i Wod Pod!

Med silvermedaljören från VM i Funktionell Fitness, Emelie Lundberg, pratar vi om nyttan att sova under en gran, kommande Dubai-tävling och om att Emelie har Sveriges kanske bästa stoneface.

27 okt. 2018

Elin Rova i Wod Pod!

Sällan har ett avsnitt av Wod Pod varit så spänstigt och kul som när Elin Rova gästar Jossan & Sebbe. Vi pratar om Norrlands kanske bästa plats, SM och VM i Funktionell Fitness, men berör även kvinnliga tabun inom CrossFit.

13 okt. 2018

Marcus Herou tillbaka i Wod Pod!

Återigen förärar Marcus Wod Pod med sin närvaro. Det talas om nya Games-formatet, om SM och stundande VM i funktionell fitness samt vägen till att driva en lyckad box. Späckat som alltid!

15 sep. 2018

Camilla Salomonsson Hellman i Wod Pod!

Camilla behöver knappast någon närmare presentation. Nyss hemkommen från Games fick vi ta del av den guldgruva som är en av våra mest erfarna crossfitatleter.

25 aug. 2018

Games-snack med Kalle Dyall på Wod Pod

Karl Dyall ärar återigen Wod Pod med sin närvaro. Sveriges kanske meste nestor inom crossfit hjälper oss att bit för bit analysera Games, med fokus på våra blågula atleters insatser.

11 aug. 2018

Alice Mille i Wod Pod!

Alice Mille, den nybakade svenska mästarinnan i tyngdlyftning, tog sig tid att gästa Wod Pod, mellan seten. I ultrafart avverkades SM, CrossFit Regionals och den framtida satsningen.

14 juli 2018

Louise Wickström på Wod Pod!

Louise Wickström gästar Wod Pod – truppgymnasten som sadlade om till Crossfit med den äran. Regionals, träning och hur det känns att bli knuffad genom de Schweiziska alperna – allt hinns med!

23 juni 2018

Om Regionals med Martin Altermark

Martin Altermark – punkaren som blev kampsportare som slutligen sadlade om blev en av pionjärerna inom svensk crossfit – gästar Wod Pod. Det snackas Regionals, vad som utmärker en bra coach bland mycket annat. Ett fullspäckat avsnitt!

2 juni 2018