På fredag den 22 oktober drar bänkpress-VM igång i Litauen. Sverige skickar en liten men stark grupp lyftare. Det utrustade seniorlaget består av 3 lyftare och det klassiska av 11 lyftare. Till det är det flera ungdomar, juniorer och veteraner.

I avsnittet presenteras alla svenska lyftare med fokus på seniortävlingarna och de svenska seniorlyftarna. Bortsett från att flera svenskar har medaljchanser så finns även goda möjligheter för Sverige att placera sig högt upp i lagtävlingen för både män och kvinnor.

Du laddar hem avsnittet här.

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Podcasten är rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Saker som kommer täckas är lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.