Idag kollar Josef läget med junioren Axel Samuelsson.. EM i Klassisk bänkpress avgörs den 2-4 augusti. Med anledning därav möter Josef upp det svenska landslaget för att kolla läget. Idag hör vi hur allt är med junioren Emil Lundgren.

Axel tävlar som junior i klass 93 kg. Vid VM 2021 blir han trea i klassen och hoppas nu kunna lura till sig guldet på EM.

Huvudsakligen är Tyngre Bänkpress en podd om lyftet vi kanske älskar allra mest, dvs bänkpress, och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Inför EM i bänkpress: Axel Samuelsson

Mer om Axel

Du laddar hem avsnittet Inför EM i bänkpress: Axel Samuelsson här.

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.